Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VAN DE VOORZITTER
  GEPUBLICEERD OP   17 NOVEMBER 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  We trainen en spelen (gelukkig met dit regenachtige weer) weer in! Ik heb begrepen dat veel teams kunnen terugkijken op een leuke competitie waarbij de handhaving van Merwede/Multiplaat 1 als een mooie verrassing kwam voor de Trainer(s) én selectiespelers. Een opsteker voor ieders inzet!

Zoals gebruikelijk hebben we ook de algemene ledenvergadering (ALV) gehouden. Een avond waar we als bestuur samen met onze leden hebben teruggekeken op het afgelopen jaar en iedereen hebben meegenomen in de plannen voor volgend jaar. Waarbij de plannen van de gemeente natuurlijk uitgebreid aan bod zijn gekomen.

Tijdens deze avond hebben we een flinke bestuurswissel voorgelegd aan onze leden en zijn blij Ronald Korporaal te mogen verwelkomen als Penningmeester. Verder hebben Leon Honkoop en Marcella Roskam een andere positie ingenomen. Leon is gekozen tot bestuurslid korfbalzaken en Marcella mag zich nu Secretaris noemen. Fijn om nieuw aanwas te hebben, maar daarnaast kennis en kunde te behouden en te borgen binnen ons bestuur. Succes Ronald, Leon en Marcella!

En niet te vergeten dank aan de leden voor jullie komst en input tijdens deze Algemene Ledenvergadering.

We hebben deze avond Renata van Gangelen bedankt voor haar jarenlange en trouwe inzet als Secretaris. Als stabiele rots in menige branding heeft Renata zowel onder mijn voorzitterschap alsook in de periode van Rick Landa veel betekend voor ons als voorzitters, voor het bestuur en daarmee voor onze vereniging SKC Merwede Multiplaat.Renata enorm bedankt en fijn dat je in de periode van overdragen van portefeuilles ons nog wilt helpen.

Tot slot van deze wat korte nieuwsbrief wil ik iedereen natuurlijk een sportief zaalseizoen toewensen

Een hartelijke groet namens het bestuur
Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca