MERWEDE/MULTIPLAAT WINT IN EINDHOVEN

WEDSTRIJDVERSLAG   RUST ROEST 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..

Na de overwinning in Goes, stond voor Merwede/Multiplaat een week later de lastige uitwedstrijd in Eindhoven op het programma. Gedeeld koploper Rust Roest ontvangt daar de ploeg uit Sliedrecht. De eerste ontmoeting was een doelpuntrijk en spannend duel (26-27) dat pas in de laatste minuut beslist werd in het voordeel van Rust Roest.

Al snel in deze wedstrijd bleek dat deze score niet gehaald ging worden. De eerste goal van de wedstrijd viel pas na acht minuten. Anne Marie zette met een schot de ploeg uit Sliedrecht op voorsprong. Dennis herhaalde een minuut later dit kunstje en kon zo de voorsprong verdubbelen. Dat de doelpunten moeizaam vielen kwam vooral door de verdedigende druk die beide ploegen aan elkaar oplegde. Toch was het Merwede/Multiplaat die een comfortabele 1-6 voorsprong kon pakken. Rust Roest knokte zich echter iets meer in de wedstrijd en via een paar loepzuivere afstandschoten kwam de ploeg steeds dichterbij. Uiteindelijk zochten beide ploegen de kleedkamer op met een 6-8 stand in het voordeel voor Merwede/Multiplaat.

Na de pauze startte Rust Roest door direct hun eerste aanval tot doelpunt te promoveren. Merwede/Multiplaat kon direct counteren door net voor de schotklok toch het gaatje weer op 2 te brengen. Rust Roest probeerde wel maar kon zich niet onder de verdedigende druk uitvechten. Merwede/Multiplaat kon de voorsprong zo gestaag uitbouwen tot 11-17. Het was uiteindelijk Rust Roest die in de zoemer nog de 12-17 binnen wist te gooien.

Een degelijke overwinning voor Merwede/Multiplaat. Over drie weken komt Vriendenschaar op bezoek in sporthal De Stoep. Zij wisten wel hun wedstrijd te winnen waardoor zij nu als enige ploeg de ranglijst aanvoeren. Merwede/Multiplaat wil ook graag van de andere koploper winnen. Kom ze aanmoedigen om 9 maart. Wedstrijd start om 19:30.

Scores Merwede/Multiplaat: Vincent Bakker 6; Dennis van Eijl 4; Anne Marie 3; Iris Bakker-van Eijl 1; Steven Bakker 1; Robbert Bakker 1; Eveline Bakker 1