Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VOORTVARENDE START MERWEDE/MULTIPLAAT LEVERT WINST OP IN STREEKDERBY

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - VRIENDENSCHAAR 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 9 maart was Vriendenschaar uit Hardinxveld te gast in Sporthal De Stoep. Voor Vriendenschaar zou winst belangrijk zijn om los te komen van Rust Roest in de strijd om de eerste plek in de eerste klasse.

Merwede/Multiplaat ging voortvarend van start. Binnen een kwartier spelen wisten ze via Tessa, Mariëtte, Steven & Ramon een score van 8-2 op het bord neer te zetten. Vriendenschaar wist lang niet wat ze met dit sterk spelende achttal aan moesten maar omdat de doelpuntenmachine van Merwede/Multiplaat voor een lange periode stokte, gingen de teams met een gelijke stand van 10-10 de rust in.

Direct na het fluitsignaal kon Merwede/Multiplaat via een schot van Ramon weer de leiding nemen. Dit was helaas van korte duur want Vriendenschaar nam het weer over en tekende via een afstandsschot de 11-11 aan.

Door goed reboundend werk van Twan & Ramon kon Merwede/Multiplaat mee blijven scoren en tot de 15-15 bleef het zeer spannend voor het publiek in de volle sporthal. Na een doelpunt van de ingevallen Iris was het gedaan voor Vriendenschaar en kon Merwede/Multiplaat de winst binnenhalen met een uiteindelijke eindstand van 19-16.

Volgende week staat er wederom een thuiswedstrijd op de planning voor Merwede/Multiplaat. Om 19.35u komt Albatros uit Zwijndrecht op bezoek in Sporthal De Stoep.

Scores: Ramon van Meeteren 5x, Tessa Visser, Vincent Bakker, Steven Bakker 3x, Mariëtte van der Sman, Dennis van Eijl, Iris Bakker, Robbert Bakker en Twan van der Wetering 1x


Foto: Bernadette Struijk 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca