Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT KOMT TEKORT TEGEN NIEUWERKERK

  WEDSTRIJDVERSLAG    MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - NIEUWERKERK 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Het is Merwede/Multiplaat niet gelukt om de winst afhandig te maken van Nieuwerkerk. Op een winderig veld in Sliedrecht werd met 10-18 verloren door de thuisploeg.

De wedstrijd kwam vrij moeizaam op gang. Beide ploegen hadden de nodige problemen met de wind. Het was uiteindelijk Nieuwerkerk dat de score opende met een afstandsschot. Twee minuten later was het Merwede/Multiplaat dat de score gelijk trok. Zo ging de beginfase redelijk gelijk op maar Merwede/Multiplaat zat wel elke keer aan de verkeerde kant van de score. Nieuwerkerk nam echter een tussensprint bij 4-5 tot 4-9 waardoor Merwede/Multiplaat vlak voor rust toch tegen een behoorlijk gaatje aan zat te kijken. Robbert Bakker zette de ruststand met een rake strafworp nog op 5-9.

Na de rust hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Beide ploegen veel last van de wind waardoor het lang duurde voordat er weer een doelpunt genoteerd werd in de tweede helft. Weer was het Nieuwerkerk dat de score opende, meteen gecounterd door Merwede/Multiplaat. Ook hier in het begin was het weer stuivertje wisselen van score, waar het verschil steeds rond de 5 doelpunten in het voordeel van Nieuwerkerk bleef. Merwede/Multiplaat mistte gewoon teveel kansen om dichterbij te komen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 10-18.

Volgende week komt koploper Swift op bezoek in Sliedrecht. Merwede/Multiplaat kon in de uitwedstrijd een helft lang meedoen met Swift meer moest uiteindelijk de punten daar laten.
Aanvang 15:30.

Scores Merwede/Multiplaat: Anne Marie ’t Hoen-Mosterd 2; Vincent Bakker 2; Robbert Bakker 1; Eveline Bakker 1; Steven Bakker 1; Rosanne Bakker 1; Mariëtte van der Sman 1; Mark van Eijl 1.


Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca