Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
MERWEDE/MULTIPLAAT DELFT ONDERSPIT TEGEN HKC
  WEDSTRIJDVERSLAG    HKC 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op een prachtige korfbaldag is het Merwede/Multiplaat niet gelukt om broodnodige punten binnen te slepen. Hetzelfde spelbeeld als de afgelopen weken waarbij Merwede/Multiplaat voldoende kansen creëert maar onzuiver is in de afronding en dus heel de wedstrijd achter de feiten aanloopt.

Beide ploegen hadden in de beginfase moeite om de korf te vinden. Pas na 8 minuten wist HKC de score te openen. Net daarvoor viel er een HKC dame op het ook zwaar geblesseerd uit. Hopelijk valt de blessure mee en heeft ze een voorspoedig herstel!
Na de 1-0 viel al snel ook het tweede doelpunt voor HKC. Merwede/Multiplaat kon pas na 14 minuten de eerste score noteren. Maar deze score werd meteen gecounterd door HKC waardoor er halverwege de eerste helft een 3-1 stand op het scorebord stond. HKC zette in deze fase aan waardoor zij 10 minuten later een gaatje van 4 geslagen hadden: 6-2.
Beide ploegen scoorde nog een paar keer over en weer waardoor ze beiden gingen rusten een 9-5 ruststand.

Merwede/Multiplaat zette wel aan om dichterbij te komen. Maar het was behoorlijk stuivertje wisselen met de doelpunten. Elke keer als Merwede/Multiplaat het gat terugbracht naar 3 doelpunten kon HKC al snel het gat weer vergroten naar 4. Bij 14-12 kwam het verschil eindelijk weer op 2. Maar in rap tempo stond HKC ook weer 17-12 voor. Met nog 10 minuten te spelen zette Merwede/Multiplaat nogmaals aan. Het gat werd steeds kleiner maar het heeft geen aanspraak meer kunnen maken op een punt. Eindstand 19-17.

Volgende week staat voor Merwede/Multiplaat de belangrijke uitwedstrijd tegen Oranje-Wit op het programma. Om nog zicht te kunnen houden op directe handhaving moeten de punten in de wacht gesleept gaan worden. De ploeg kan de support goed gebruiken. Aanvang 15:30.

Scores Merwede/Multiplaat: Dennis van Eijl 4; Robbert Bakker 4; Vincent Bakker 3; Tessa Visser 2; Steven Bakker 1; Mariëtte van der Sman 1; Anne Marie ’t Hoen-Mosterd 1; Ramon van Meeteren 1.


Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca