Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT MOET EERSTE NEDERLAAG INCASSEREN

  WEDSTRIJDVERSLAG    MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - KINDERDIJK 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Er is een einde gekomen aan de ongeslagen reeks van Merwede/Multiplaat in competitieverband. Waar het vorige week tegen Albatros de korf gemakkelijk kon vinden, had het daar de grootste moeite mee tegen Kinderdijk. Na heel de wedstrijd achter te hebben gestaan is de 21-23 eindstand dan ook terecht.

Merwede/Multiplaat kwam nog wel op een 1-0 voorsprong. Maar dat bleek ook de enige voorsprong in de wedstrijd te zijn. Kinderdijk liep al snel uit naar een 2-5 voorsprong. De thuisploeg vocht zich bij een 6-6 stand wel weer naast Kinderdijk, maar kon niet verhelpen dat de bezoekers toch weer een flinke marge pakte van 6-10. De doelpunten vielen vlak voor rust om en om waardoor het gat van 4 gehandhaafd bleef en de ploegen met 10-14 de kleedkamers opzochten.

Na rust kwamen beide ploegen moeilijk op gang en duurde het even voordat er een doelpunt viel. Uiteindelijk was het Kinderdijk dat de score wist te openen in de tweede helft. Dit doelpunt werd meteen gecounterd. Kinderdijk liep daarna zelf uit naar 6 doelpunten verschil. Pas in de laatste tien minuten van de wedstrijd kon Merwede/Multiplaat dichterbij kruipen. Het slotoffensief was echter te laat en niet voldoende waardoor de eerste nederlaag een feit is: 21-23.

Volgende krijgt de kans om zichzelf weer te herstellen. Merwede/Multiplaat gaat dan de lastige uitwedstrijd bij Fortis tegemoet. Wedstrijd start om 20:00 in Vlissingen.

Scores Merwede/Multiplaat:  Steven Bakker 7; Vincent Bakker 6; Tessa Visser 3; Dennis van Eijl 2; Quinty van Geemert 1; Twan van de Wetering 1; Jelle Wienk 1.


Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca