Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT START SEIZOEN MET TWEE PUNTEN

  WEDSTRIJDVERSLAG    MERWEDE 1 - VITESSE (BA) 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  De eerste wedstrijd in poule 1E is door Merwede/Multiplaat met 15-11 gewonnen tegen Vitesse uit Barendrecht. Na een flitsende start van de uitploeg kon Merwede de wedstrijd kantelen en werd de eerste volle buit van het seizoen binnengehaald.

Onder leiding van Arthyn Muller en Theo Struijk hebben de rood-witten een prima oefencampagne achter de rug. Ashley Kleijwegt en Fleur Janmaat bemachtigden een plek in het eerste team en lieten zich positief zien tijdens de eerste wedstrijd van dit veldseizoen.

In deze wedstrijd nam Vitesse met het eerste schot meteen de leiding. Tot de 10e minuut moest Merwede/Multiplaat in de achtervolging. Na de 4-3 waren het de Merwedianen die met zakelijk korfbal een gat sloegen naar 7-3. Met name Dennis van Eijl en Jeffrey van Son lieten zich gelden. Na gemiste strafworpen van Vitesse gingen beiden ploegen rusten met een tussenstand van 9-6.

Door sterk collectief verdedigen lukte het keer op keer om de aanvallen van Vitesse af te slaan. Zo breidde de thuisploeg de score verder uit naar 12-7. Het grootste verzet van de uitploeg was toen wel gebroken en speelden de spelers van Merwede/Multiplaat de overwinning veilig. De prima leidende scheidsrechter floot af bij een eindstand 15-11.

Aankomende zaterdag start de uitwedstrijd CKC Kinderdijk – SKC Merwede/Multiplaat om 15.30 uur. Om 14.00 uur zal Merwede/Multiplaat 2 op dezelfde bodem aanvangen en op jacht gaan naar hun eerste punten van het seizoen.

Scores Merwede/Multiplaat: Dennis 7, Jeffrey 5, Rianne 2, Ashley 1
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca