Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

OFF-DAY MERWEDE/MULTIPLAAT LEIDT TOT EERSTE VERLIES

  WEDSTRIJDVERSLAG    KINDERDIJK 1 - MERWEDE 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Nadat het tweede team helaas niet de punten wist te pakken in een moeizame wedstrijd, moest het eerste aan de bak. Waar vorige week knap de punten werden gepakt tegen Vitesse, waren deze week de rollen omgedraaid.

Na een gelijkopgaand begin stokte bij een stand van 3-3 het scorende vermogen van de eerste ploeg. Hier maakte Kinderdijk gebruik van door langzaam uit te lopen naar een stand van 8-4. Het maken van een doelpunt bleef een probleem bij de ploeg uit Sliedrecht, maar verdedigend stond de ploeg zijn mannetje en zeker ook haar vrouwtje. De ploegen gingen rusten met een stand van 10-6.

Het gebrek aan doelpunten in de tweede helft was typerend voor de wedstrijd. Toch leek Merwede/Multiplaat zich door wat omzettingen te herpakken. Waar Kinderdijk met schoten van de zijlijn wonderbaarlijk genoeg minder last leek te hebben van de wind, werd toch het gat nog teruggebracht naar 12-10. Helaas bleef één vak van Merwede/Multiplaat het toch niet voor elkaar krijgen om te scoren waarbij er ook een dosis pech in de weg zat. Er werd uiteindelijk afgefloten bij een stand van 15-11.

Genoeg aanknopingspunten voor de ploeg om volgende week weer een betere wedstrijd neer te zetten als Tjoba op bezoek komt bij de selectie. De wedstrijd van het tweede begint om 14.00, waarna de wedstrijd van het eerste om 15.30 aanvangt.

Doelpunten Merwede/Multiplaat: Rianne Swets 4; Anieke Swets 2; Jeffrey van Son 2; Dennis van Eijl 2; Fleur Janmaat 1

Kinderdijk - Merwede
Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca