MERWEDE/MULTIPLAAT SLUIT JAAR AF MET WINST OP DVS '69

WEDSTRIJDVERSLAG   DVS '69 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen zaterdag heeft Merwede/Multiplaat een uitwedstrijd gehad tegen DVS ‘69 in Hendrik-Ido-Ambacht. Eerst wist Merwede/Multiplaat 2 punten binnen te halen en toen was Merwede/Multiplaat 1 aan de beurt.

DVS ‘69 maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd. Merwede/Multiplaat 1 liet het hier niet bij liggen en scoorde mee. De eerste paar minuten bleef de stand gelijk aan elkaar, totdat Merwede/Multiplaat 1 uit ging lopen met een verschil van 5 punten. DVS ‘69 bleef scoren, maar wist de stand niet meer gelijk te brengen. Merwede/Multiplaat 1 bleef de rest van de wedstrijd op voorsprong en gaf het niet meer weg. De eindstand is 18-21 geworden.

Merwede/Multiplaat zal de komende weken rust hebben, vanwege de kerstvakantie. Merwede/Multiplaat speelt op 14 januari om 17:40 uur de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar in de Stoep tegen Veo. Merwede/Multiplaat 2 zal om 16:20 spelen.

Scores: Jeffrey van Son 8, Rianne Swets 5, Anieke Swets 2, Vincent Bakker 2, Steven Bakker 1, Fleur Janmaat 1