Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST VAN VEO

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - VEO 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen zaterdag speelde Merwede/Multiplaat 1 tegen VEO 1 uit Voorburg. Voorafgaand aan de wedstrijd speelde Merwede/Multiplaat 2 een goede wedstrijd tegen KOAG 4. Uitslag: 27-12.

Het eerste doelpunt werd gescoord door VEO, maar Merwede/Multiplaat antwoordde direct door een schot van Vincent Bakker. Na een matig begin van de thuisploeg was het na 10 minuten spelen 1-8 in het voordeel van VEO. Daarna kwam de ploeg van Arthyn Muller en Theo Struijk wat meer in de wedstrijd.

Na de rust deed Merwede/Multiplaat wat terug en verkleinde het gat naar 4. Echter scoorde VEO ook mee en werd het verschil niet kleiner dan 4 punten. In tegenstelling tot de eerste helft, was er in de tweede helft meer van het goede spel van Merwede/Multiplaat zichtbaar. VEO legde voornamelijk in de beginfase een beter spel op de mat en waren in de afronding beter. Zij namen de punten mee naar Voorburg. Uitslag: 14-19.

Op naar volgende week. Dan zal Vitesse de tegenstander zijn in sporthal ‘De Stoep’. Geen onbekende tegenstander voor Merwede/Multiplaat, want op het veld speelden deze twee ploegen ook al tegen elkaar. Toen ging Merwede/Multiplaat met de winst er vandoor.

Zaterdag 21 januari om 17:00 uur speelt Merwede/Multiplaat 1 thuis, in sporthal de Stoep, tegen Vitesse 1 uit Barendrecht.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca