Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT NIET OPGEWASSEN TEGEN KCR

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - KCR 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  De eerste returnwedstrijd in poule 1H is door Merwede/Multiplaat niet gewonnen. Met 18-33 was KCR de thuisspelende ploeg uit Sliedrecht de baas. Merwede/Multiplaat 2 deed goede zaken door van Excelsior te winnen en zijn nu mede koploper in deze poule.

Na een voortvarende start stonden de Rood-Witten met 2-0 en 5-3 op voorsprong. Toen begon de opmars van Korfbal Combinatie Ridderkerk. Binnen 10 minuten wist de ploeg een enorm hoog schotpercentage te bereiken wat resulteerde in 9 goals. De genomen time-out en wat wijzigingen in de strategie liet de uitploeg niet van de wijs brengen. Het rustsignaal deed de scoringsdrift van de bezoekers pas doen stoppen (11-19).

Het vlaggenschip kwam goed uit de kleedkamer met direct twee goals. Daarna was het vooral weer het scherpschietende KCR wat de punten op het scorebord zette. Wederom moet Merwede/Multiplaat de punten aan de opponent laten. Al met al valt het doorzettingsvermogen en werklust van de Merwedianen te prijzen. Dit is absoluut iets om aan vast te klampen en volgende week de punten uit het Haagse mee naar huis te nemen.

De uitwedstrijd ALO – SKC Merwede/Multiplaat start om 16:20u. Om 15:00u zal Merwede 2 op dezelfde bodem aanvangen en de koppositie willen versterken.

Scores Merwede/Multiplaat: Jeffrey 6, Vincent 4, Dennis 3, Rianne 2, Ashley 2, Robbert 1
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca