MERWEDE/MULTIPLAAT KOMT TE LAAT OP GANG TEGEN VITESSE

WEDSTRIJDVERSLAG   VITESSE 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen zaterdag speelde Merwede/Multiplaat een uitwedstrijd tegen Vitesse 1. Voor Vitesse was dit de kampioenswedstrijd. De koploper heeft slechts één punt nodig om kampioen te worden. Voor de ploeg uit Sliedrecht stond er niks meer op het spel maar wilde het kampioenschap ook niet cadeau doen aan Vitesse.

Dit was in de eerste fase van de wedstrijd echter niet terug te zien. Vitesse kende een goede start, waardoor ze een 5-0 voorsprong namen. Vincent Bakker maakte het eerste doelpunt voor Merwede/Multiplaat maar dit zorgde niet direct voor een extra boost bij de roodwitten. Merwede/Multiplaat ging pas bij de zeventiende minuut van de eerste helft mee scoren, waardoor het met de rust 12-8 stond.

Na de rust maakte Merwede/Multiplaat een inhaalslag, waardoor het een gelijke stand werd van 13-13. Vitesse bleef scoren, waardoor ze weer op voorsprong kwamen. Tot het eind van de wedstrijd bleef het spannend. De vier wissels, Fleur Janmaat, Tim Roeland, Demi Struijk en Mark van Eijl, hebben een goede invalbeurt gehad, waarbij ze allemaal hebben gescoord. Vitesse bleef echter aan de goede kant van de score waardoor het de wedstrijd uiteindelijk met met 23-21won.

Het goede nieuws kwam echter uit Krimpen aan de IJssel waar Merwede/Multiplaat 2 van KOAG heeft gewonnen met 15-22. Merwede/Multiplaat 2 zal aankomende zaterdag de kampioenswedstrijd spelen tegen DES 2 in de Stoep. Dit zal gelijk de laatste wedstrijd zijn van het zaalseizoen voor Merwede/Multiplaat 1 en 2. Iedereen is welkom om Merwede/Multiplaat 2 aankomende zaterdag hard aan te moedigen voor het kampioenschap. De wedstrijd zal om 15:35 gespeeld worden, daarna speelt Merwede/Multiplaat 1 tegen DES 1 om 17:00.

Doelpunten Merwede/Multiplaat: Vincent Bakker 5; Dennis van Eijl 4; Fleur Janmaat 3; Steven Bakker 2; Robbert Bakker 2; Mark van Eijl 2; Ashley Kleijwegt 1; Tim Roeland 1; Demi Struijk 1.