Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT KRIJGT TE WEINIG IN EERSTE THUISWEDSTRIJD

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - KINDERDIJK 1|  MEER NIEUWS..  
     
  Nadat het 2e team de mooie winst pakte tegen Kinderdijk 2, was het de beurt aan het eerste om de sof en toch wel wanprestatie van vorige week van zich af te spelen.

Op een goed gevuld sportpark Thorbeckelaan stond een fris en fruitig team wat direct fel startte en de leiding nam in de wedstrijd. De eerste helft was er eentje die niet echt los wilde komen omdat beide verdedigingen goed stonden. Na 22 minuten stond er een 5-2 voorsprong op het bord en helaas konden we die voor de rust niet verder uitbouwen.Voldoende mooie kansen maar wat nu nog het probleem is, is het afmaken van die echt mooie kansen. Kinderdijk stelde maar moeilijk goede kansen tegenover en we stonden dan ook verdiend in de rust met slechts 5-3 voor.

Echter was dit harde werken van een eerste helft binnen 35 seconden teniet gedaan omdat we slecht de kleedkamer uitkwamen en het al weer gelijk was. De eerste 10 minuten van de tweede helft waren de slechtste en dit kostte uiteindelijk ons de kop. We moesten ineens achter de tegenstander aan (5-9) door wederom een lange doelpuntloze periode (20 minuten).

Echter werd de rug recht gehouden en knokten we ons toch weer goed in de wedstrijd. Als het dan minder gaat, dan moeten we maar als vechtmachine gaan draaien. We haakten binnen een aantal minuten weer aan en met nog 9 minuten te gaan stond het 9-10. En een hete (letterlijk en figuurlijk) slotfase brak aan.

Helaas viel het niet onze kant op. Na een spannende slotfase won Kinderdijk uiteindelijk met 12-14. Zonde van het resultaat, de ploeg had minstens een punt verdiend.

Trost op de ploeg hoe we ons gepresenteerd hebben en deze nederlaag geeft wel perspectief. Veel beter spel dan vorige week en de drive was goed. We gaan hard blijven werken om komende week weer beter te worden want we gaan stappen maken.

Volgende week weer een thuiswedstrijd en dan tegen koploper KCR. Om 14.00 uur start het 2e weer en om 15.30 uur zal ons vlaggeschip aantreden.

Edwin Jansen


Foto: Bernadette Struijk
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca