Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT

MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST TERECHT VAN TJOBA
  WEDSTRIJDVERSLAG   TJOBA 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen zaterdag was de uitwedstrijd tegen Tjoba in Goes. Tijdens de vakantieweek helaas te veel absenten en zo mochten Silvie Lavooij en Jelle Wienk in de basis startten. Zij speelden een stabiele wedstrijd maar het was als collectief niet voldoende.

Tjoba startte erg sterk en het stond al snel 3-0. Zij begrepen dat er voor hen ook nog iets op het spel stond en zij waren ons de 1e helft flink de baas. Wij verloren veel duels en liepen achter de feiten aan. De rust werd behaald met een slechte 10-5 stand. Aanvallend te weinig reboundkracht en veel te korte aanvallen waar ook nog slordig balverlies er bij was, dan ben je kansloos.

Ook de beginfase van de tweede helft was voor de thuisploeg en zij liepen ook snel uit naar een 15-6 voorsprong. Uiteindelijk met wat wissels en een betere afronding konden we alleen de stand nog wat draaglijker maken. Bij een 15-10 stand hadden we even kort het momentum en met nog genoeg tijd hoopten we nog echt aan te haken, maar de laatste fase werd er om en om gescoord om zo tot een eindstand van 20-14 te komen.

Een slechte eerste helft en een redelijke tweede helft maar het zal de komende drie weken beter moeten om de broodnodige belangrijke punten te pakken. Nog drie finales beginnend met een thuiswedstrijd volgende week tegen Juliana. De rode lantaarn drager waar wij de heenwedstrijd echt een offday tegen hadden. Dus revanchegevoelens die er zijn zullen we moeten waarmaken met meer strijd en passie dan deze keer om handhaving in eigen hand te houden.

Volgende week start de wedstrijd om 17.00 uur in sporthal de Stoep en hopelijk zitten de tribunes weer tjokvol zoals de laatste keer tegen Albatros zodat er weer veel sfeer en aanmoedigingen zullen zijn. Die kunnen we goed gebruiken dus supporters laat je zien en horen.