Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT SPEELT GELIJK TEGEN DES

  WEDSTRIJDVERSLAG   DES 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1  |  UITSLAG 20-20  |  MEER NIEUWS..  
     
  In de laatste wedstrijd van 2017 is Merwede/Multiplaat er maar net in geslaagd om de ongeslagen status in de zaalcompetitie vast te houden. Tegen DES uit Den Hoorn bleek 20-20 het maximaal haalbare.

Aangekomen in sporthal de Hoornbloem bleek het een lastige zaal om in te spelen. Het dak van de hal had verschillende kleuren en materialen wat het moeilijker maakte tijdens de wedstrijd. Ook was de zaal erg glad. Het was dus voor de Merwedianen noodzakelijk om zich hierop aan te passen. De wedstrijd begon moeizaam voor Merwede en ze kwamen al snel op achterstand. DES is een ploeg die erg fysiek speelt en daardoor veel duels kon winnen. Merwede moest direct een tandje erbij doen en beter, harder gaan spelen. Het duurde echter lang voordat dit echt uit de verf kwam. DES had de overhand en dit was ook te zien aan de ruststand van 12-7.

De tweede helft was spannender. Merwede liet veel beter spel zien en het werd voor DES steeds moeilijker om tot scoren te komen. Merwede bleef vechten en knokte zich terug in de wedstrijd. De doelpunten begonnen te vallen en Merwede/Multiplaat kon zich weer vastklampen. Merwede had een aantal kansen om langszij te komen, deze werden echter niet benut. DES bleef op voorsprong waardoor coach Arthyn Muller genoodzaakt was om wissels te brengen. Mark van Eijl werd ingebracht om eventueel het tij te keren. Het pakte gedeeltelijk goed uit. Merwede kon terug komen tot een gelijkspel. Eindstand 20-20.

Foto's van de wedstrijd
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca