DUIDELIJKE CIJFERS VOOR MERWEDE/MULTIPLAAT

WEDSTRIJDVERSLAG   FUTURA 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1  |  UITSLAG 22 - 32  |  MEER NIEUWS..

Zaterdag 25 november werd er afgereisd naar Den Haag voor een wedstrijd tegen Futura. Waar het 2e team de winst net niet kon binnen halen deed Merwede/Multiplaat 1 dit wel met overtuigende cijfers. Merwede kwam dit keer direct goed uit de startblokken en begon direct met scoren. En de scores bleven maar komen. Futura begon met achterverdedigen, maar kon dit door goed spel van Merwede niet vasthouden. Aanvallend had de tegenpartij ook moeite om tot scoren te komen. Met een stand van 10-18 konden beide ploegen gaan rusten.

De tweede helft was voor Merwede/Multiplaat iets rommeliger. Aanvallend werden er meer kleine fouten gemaakt en ook verdedigend werd er iets meer los gelaten. Futura kon in de 2e helft dan ook meer scoren dan de 1e helft. Het gat was echter al geslagen, waardoor Futura geen kans had om dichterbij te komen. Merwede heeft met 14 doelpunten in de 2e helft in dat opzicht goed gepresteerd. Eindstand 22-32.

Futura - Merwede

Volgende week staat de wedstrijd tegen Excelsior op het programma, die gelijk staan met Merwede. Een belangrijke wedstrijd die veel teweeg kan brengen in het klassement. De wedstrijd wordt gespeeld om 19.30 in de stoep.