Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST NIPT TEGEN KINDERDIJK

  WEDSTRIJDVERSLAG   KINDERDIJK 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1  |  UITSLAG 16 - 15  |  MEER NIEUWS..  
     
  In de tweede wedstrijd van de veldcompetitie moesten de spelers van Merwede op bezoek bij Kinderdijk. Beide ploegen hadden de eerste wedstrijd verloren en hierdoor waren ze beiden gebrand op een overwinning.

Merwede begon goed aan de wedstrijd en kwam op een 0-2 voorsprong door 2 schoten van Dennis van Eijl. Kinderdijk reageerde hier direct op en kwam al snel naast Merwede bij een stand van 3-3. Gedurende de eerste helft werd er steeds om en om gescoord, waardoor beide ploegen niet verder dan één punt konden weglopen. Uiteindelijk werd de rust bereikt bij een stand van 8-8.

In het begin van de tweede helft gingen beide ploegen door waar ze in de eerste helft mee bezig waren en hierdoor kregen beide ploegen niet de kans om een gat te slaan. Merwede was de betere op het veld, maar de afronding liet te wensen over. Kinderdijk creëerde minder kansen, maar schoten van verre afstand een aantal keer knap raak. Mede hierdoor was het Kinderdijk die voor het eerst in de wedstrijd een gat van drie punten kon slaan 15-12. Steven Bakker, Anne Marie Mosterd en Damy van der Kaay kwamen nog in het veld om het tij te keren en door een schoten van Vincent en Damy (2x) kwam Merwede aan het einde van de wedstrijd nog op gelijke hoogte. Helaas was het Kinderdijk die middels een afstandsschot het laatste doelpunt van de wedstrijd scoorde en de einduitslag bepaalde op 16-15.

Als Merwede punten wil gaan pakken, dan zou het toch meer moeten gaan scoren en hopelijk lukt dat aankomende zaterdag. Dan heeft Merwede een thuiswedstrijd tegen Rust Roest uit Eindhoven. Aanvang wedstrijd 15:30.

Scores
Vincent Bakker (5x)
Tessa Visser (4x)
Dennis van Eijl (3x)
Damy van der Kaay (2x)
Iris van Eijl (1x)
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca