Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT WEER EEN STAP DICHTER BIJ KAMPIOENSCHAP

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1  - ALBATROS 1|  UITSLAG 14-17  |  MEER NIEUWS..  
     
  In een volle Sporthal de Stoep deed Merwede/Multiplaat goede zaken afgelopen weekend. Door een ruime overwinning van 21-9 op medekoploper Albatros uit Zwijndrecht konden 2 kostbare winstpunten worden bijgeschreven bij het totaal van de Sliedrechtse ploeg.

FOTO'S VAN DE WEDSTRIJD:
MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - ALBATROS 1  


Nog binnen 30 seconden na het begin liep Merwede/Multiplaat al tegen een 0-1 achterstand aan. Deze achterstand was ook gelijk de enige keer tijdens de wedstrijd want de doelpunten begonnen snel achter elkaar te vallen bij de thuisploeg. Vooral de dames van Merwede/Multiplaat zorgden ervoor dat de ploeg kon uitlopen op Albatros. Een aantal zuivere schoten van aanvoerster Iris van Eijl bracht de stand al snel op 8-3. De doelkansen van Albatros daarentegen werden keer op keer onbenut gelaten waardoor beide ploegen bij rust de kleedkamer opzochten bij een stand van 11-5.

(verslag gaat verder onder de foto)In de tweede helft begon Merwede/Multiplaat gelijk al goed geconcentreerd te spelen en liep het team uit naar 13-7. Bij deze stand stokte het spel voor beide ploegen. Lange tijd werden er voldoende scoringskansen gecreëerd maar wist geen van beide ploegen te scoren. Aan de kant van Merwede/Multiplaat werden teveel fouten gemaakt maar Albatros kon hier geen gebruik van maken. De heren van Merwede/Multiplaat vonden het toen wel mooi geweest en hun sterke spel werd beloond met een aantal fraaie doelpunten. Merwede/Multiplaat bleef de gehele wedstrijd een groot aantal doelpunten voor op concurrent Albatros die te weinig tegenstand bood. Coach Arthyn Muller kon dan ook bij een stand van 18-8 met een gerust hart een aantal spelers wisselen. De invallers wisten ook nog te scoren en bij een prachtige eindstand van 21-9 vond de prima fluitende scheidsrechter het genoeg. Met deze overwinning op zak blijft Merwede/Multiplaat kandidaat voor de titel en zal volgende week te gast zijn bij directe concurrent HKC.

Doelpunten: Iris en Tessa (5) , Vincent (3), Steven en Jolanda (2), Simone, Dennis, Annemarie en Ramon (1)


DE STAND
Met nog twee speelronden te gaan is er aanstaande zaterdag een directe confrontatie tussen koplopers HKC en Merwede/Multiplaat. Om 15:50 uur in de nieuwe HKC-sporthal wordt bekend welke ploeg in de laatste speelronde voor het kampioenschap kan gaan spelen. Komt allen nara Boven-Hardinxveld!

Stand overgangsklasse

 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca