Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT WINT VAN KOPLOPER ALBATROS

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - ALBATROS 1  |  UITSLAG 18 - 10  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 21 april stond voor SKC Merwede/Multiplaat 1 een op papier lastige wedstrijd te wachten. Albatros 1 uit Zwijndrecht was de tegenstander op deze zonnige zaterdag. Hoewel er in Zwijndrecht op 23 september 2017 gewonnen werd door SKC Merwede/Multiplaat, is Albatros toch koploper in de poule.

Al binnen korte tijd maakte het eerste aanvalsvak 1-0 door een schot van Dennis van Eijl. Albatros kon al snel antwoorden met een doelpunt van een van de dames: 1-1. In het nieuwe aanvalsvak nam Iris Bakker de leiding en scoorde 2 keer. Eveline Bakker, Vincent Bakker, Robbert Bakker en Tessa Visser konden door uitstekend samenspel van SKC Merwede/Multiplaat tot scoren komen waardoor het achttal uit Sliedrecht snel uitliep naar een stand van 9-2. Albatros kon nog wel iets terug doen met een 4 -tal doelpunten maar door scores van wederom Dennis van Eijl en een mooi schot van Steven Bakker konden beide ploegen met een ruststand van 12-6 de kleedkamer opzoeken.

Vlak na de rust werd er tweemaal gescoord door Albatros en één enkele keer door SKC Merwede/Multiplaat waarna er een te lange doelpuntloze periode aanbrak. Vooral de thuisploeg creëerde veel kansen maar kon deze niet verzilveren. Nadat er door hoofdcoach Arthyn Mulller een aantal spelers was gewisseld lukte het Merwede/Multiplaat om nog vijfmaal de korf te vinden wat resulteerde in een mooie eindstand van 18-10 in het welverdiende voordeel van SKC Merwede/Multiplaat.

Merwede - Albatros

Door de overwinning op de koploper staat SKC Merwede/Multiplaat met 12 punten als 3e in de poule met 2 punten achterstand op Albatros en 1 punt op RWA. Er kan dus nog van alles gebeuren de komende 4 wedstrijden.

Zaterdag 28 april staat er om 15.30 uur wederom een thuiswedstrijd op het programma tegen Kinderdijk 1 die momenteel op de 7e plek staat en dus alles uit de kast zal moeten halen om een dreigende degradatie te voorkomen.

Scores: Iris Bakker 4, Tessa Visser 3, Dennis van Eijl 3, Vincent Bakker 2, Robbert Bakker 2, Steven Bakker 2, Twan van de Wetering 1, Eveline Bakker 1
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca