Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT WINT, DOELPUNTEN SCHAARS

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - DVS '69 1   |  UITSLAG 24 - 15  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd SKC Merwede/Multiplaat 1 – DVS’69 1 op het programma. De basisacht van Merwede/Multiplaat kwam fenomenaal uit de startblokken met een zeer hoog scoringspercentage. Iris kon meerdere malen aanleggen vanaf 2 benen en maakte dit goed af. Ook Tessa kon in de eerste helft de korf makkelijk vinden en in combinatie met Eveline, leverde dit veel doelpunten op. Het publiek was helemaal klaar voor een wedstrijd met veel doelpunten en hadden er zin in. Echter stokte het scoren aan het eind van de eerste helft. Het tempo van het spel lag wat lager, waardoor Merwede/Multiplaat minder gemakkelijk de korf kon vinden. Reden tot onrust was er niet, want er was al een groot gat geslagen met tegenstander DVS’69.

De tweede helft was moeizaam om naar te kijken. Kansen waren er volop, maar werden niet afgemaakt. Waar Iris de eerste helft goed raak stond te schieten, kon ze dit de tweede helft niet waarmaken. Kansen zat, maar ze gingen er gewoonweg niet in. Na een lange periode zonder doelpunten, was het eindelijk invaller Vincent die raak schoot. Merwede/Multiplaat kwam weer wat beter terug in het spel en zette uiteindelijk met 5 doelpunten in het laatste kwart een eindstand van 24-15 op het scorebord.

Scoreverloop: Steven Bakker 1, Dennis van Eijl 2, Tessa Visser 6, Eveline Bakker 2, Ramon van Meeteren 1, Robbert Bakker 2, Iris van Eijl 5, Vincent Bakker 2, Anne-Marie Mosterd 1.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca