Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT BOEKT MOOIE OVERWINNING

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - EXCELSIOR   |  UITSLAG 23 - 14  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen zaterdag 30 september kregen de spelers van Merwede/Multiplaat de spelers van Excelsior uit Delft op bezoek. Het beloofde weer een mooie wedstrijd te worden en Merwede/Multiplaat kwam goed uit de startblokken. De spelers waren fanatiek en vol strijdlust en dat was te voelen vanaf de zijlijn. Het was snel duidelijk dat Merwede de betere ploeg was. Merwede kwam snel op voorsprong. Deze voorsprong hebben ze ook de gehele wedstrijd vast kunnen houden.

Toch leek het na de rust even alsof Merwede/Multiplaat gas terug nam waardoor Excelsior beter in de wedstrijd kon komen. Dit werd ook door de spelers opgemerkt. De spelers deden weer een tandje bij en de stand liep steeds verder uit. Deze wedstrijd werd duidelijk gekenmerkt door de balans van scorend vermogen. Iedere speler kon tot scoren komen en de kansen werden deze wedstrijd ook veelvuldig benut.

Het einde van de wedstrijd naderde en bij coach Arthyn was een duidelijke opluchting te zien. Zijn eerste reactie was dan ook ‘ongehoord, ongehoord dat er eindelijk zoveel doelpunten gemaakt worden en we met de score boven de 20 uitkomen.’ Een mooie reactie van een trotse coach. Eindstand: 23 - 14

Merwede - Excelsior

Scores: Steven Bakker (3), Ramon van Meeteren (3), Robbert Bakker (3), Dennis van Eijl (2), Iris Bakker-van Eijl (6), Tessa Visser (3), Jolanda Redelijkheid (1) Eveline Bakker (3) .
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca