MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST IN DELFT

WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - EXCELSIOR   |  UITSLAG 23 - 14  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen zaterdag 3 februari reisde het eerste van Merwede/Multiplaat af naar Delft voor een wedstrijd tegen Excelsior. Om kans te blijven maken op de koppositie moest Merwede/Multiplaat de wedstrijd tegen Excelsior winnen. Futura staat al even bovenaan in de strijd om de titel. Merwede/Multiplaat mocht tot nu toe de 2e plek invullen. Om deze plek te behouden moeten wedstrijd wel gewonnen blijven worden, aangezien er meerdere ploegen evenveel punten hebben.

De wedstrijd tegen Excelsior ging om 17.55 van start. Beide ploegen startten voortvarend en konden goed tot scoren komen. De eerste minuten ging het dan ook gelijk op. Na 12 minuten kon Merwede/Multiplaat echter afstand nemen van de tegenpartij door vier keer achter elkaar te scoren. Het gat was dus geslagen, zo dachten wij.

Iris Bakker moest helaas het veld verlaten door een botsing waardoor ze een dik oog opliep en dus niet meer verder kon. Een zwaar verlies voor Merwede/Multiplaat in een belangrijke wedstrijd. Anne Marie Mosterd nam haar plek in. Merwede bleef geconcentreerd en kon in de eerste helft de voorsprong uitbreiden tot een ruststand van 8-15. Na rust begonnen beide ploegen weer goed aan de wedstrijd. Na 5 minuten werd het echter duidelijk dat Excelsior zich niet zomaar gewonnen gaf. De volgende 10 minuten werd er door Merwede niet gescoord waar Excelsior van kon profiteren en terug kon komen in de wedstrijd. De stand werd gelijk getrokken tot 17-17.

Merwede - Excelsior

Een aantal wissels werd doorgevoerd aan de kant van Merwede en zo konden we toch steeds weer op voorsprong komen. Er werden echter te veel fouten gemaakt waardoor Excelsior uiteindelijk aan het langste eind trok en de wedstrijd won met 23-22.

Een zwaar verlies voor Merwede/Multiplaat. De koppositie lijkt uit zicht te zijn. Merwede/Multiplaat staat op dit moment op de 4e plek. Wel is er door Merwede een wedstrijd minder gespeeld waardoor het op dit moment nog een vertekend beeld geeft. De competitie duurt nog enkele weken, spannende weken voor Merwede/Multiplaat. Op 10 maart worden de laatste wedstrijden van de competitie gespeeld.

Scores: Tessa Visser 3, Jolanda Redelijkheid 2, Anne Marie Mosterd 2, Steven Bakker 4, Robbert Bakker 2, Ramon van Meeteren 5, Vincent Bakker 4,