Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT LAAT DE PUNTEN LIGGEN

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - NIEUWERKERK 1  |  UITSLAG 18 - 18  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ramon van MeeterenAfgelopen zaterdag was Nieuwerkerk 1 te gast in Sliedrecht bij Merwede/Multiplaat. Een zeer belangrijke wedstrijd voor de rood-witten omdat de punten hard nodig zijn.

De geblesseerde Iris van Eijl en Robbert Bakker moeten toekijken vanaf de kant. Zij werden vervangen door Ramon van Meeteren en Eveline Bakker. Nieuwerkerk start sterk, al gauw staat er een 0-5 voorsprong op het scorebord. Merwede/Multiplaat weet na veel goede kansen de korf pas na 18 minuten te vinden en maakt er in een korte tijd 2-5 van door schoten van Steven Bakker en Vincent Bakker. Ondanks dat Nieuwerkerk twee strafworpen mist, scoren ze door en lopen ze uit naar een 3-8 stand. Een paar mooie doelpunten van Vincent Bakker en Steven Bakker verzachten de pijn enigszins waardoor Merwede/Multiplaat met een 7-11 achterstand de kleedkamer gaat opzoeken.

Door een zware regenbui tijdens de rust, staat het veld onder water waardoor er niet meteen gestart kan worden. Merwede/Multiplaat begint goed en brengt meteen de score op 8 doelpunten door een schot van Vincent Bakker. Nieuwerkerk heeft na de vakwissel vrijwel direct antwoord en maken de 8-13 en de 8-14. Vincent Bakker en Ramon van Meeteren doen nog een goede poging door te scoren maar Nieuwerkerk speelt het slim uit en krijgt maar liefst 5 strafworpen, die allen verzilverd worden. Het goed verdedigende werk van Merwede/Multiplaat wordt op de proef gesteld door de zuiver schietende heren van Nieuwerkerk, wat uiteindelijk resulteert in een 10-22 achterstand. De rake schoten van de ingebrachte Jeffrey van Son (voor de geblesseerde Dennis van Eijl), Eveline Bakker, Steven Bakker en Tessa Visser konden het verschil helaas niet meer maken.

Merwede/Multiplaat was niet opgewassen tegen het fysieke spel van Nieuwerkerk en moest het veld verlaten met een stand van 14-24 op het scorebord. Volgende week staat de wedstrijd Vriendenschaar (H) – SKC Merwede/Multiplaat op het programma. Als Merwede/Multiplaat aan wil haken bij de middenmoot, zal het moeten winnen van onze oosterburen. De wedstrijd zal om 16.00 uur starten op het sportcomlex Sluisweg in Hardinxveld-Giessendam.

Scores: Steven Bakker 7, Vincent Bakker 4, Ramon van Meeteren, Jeffrey van Son en Eveline Bakker allen 1

FOTO'S VAN DE WEDSTRIJD
MERWEDE 1 - NIEUWERKERK 1  

 
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging/a> 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca