Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT

MERWEDE/MULTIPLAAT START VOORTVAREND AAN ZAALCOMPETITIE

WEDSTRIJDVERSLAG    MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - ONDO (M) 1 |  UITSLAG 26-18  |  MEER NIEUWS..

De terugkeer in sporthal De Stoep voelde goed aan voor Merwede/Multiplaat. Voor het eerst een avondwedstrijd, voor het eerst een officiële wedstrijd met de schotklok én zuivere speeltijd. De tegenstander is geen onbekende, ONDO uit Middelburg.

Merwede liet de eerste paar minuten slordig spel zien waardoor het moeizaam tot scoren kwam. Gelukkig was dit maar een paar minuten en wist Merwede de draad weer op te pakken. Het scoren begon en is de rest van de wedstrijd ook niet meer opgehouden. Merwede liet mooie aanvallen zien die ervoor zorgde dat er mooie doelpunten gemaakt werden. ONDO kon in het begin van de eerste helft nog goed bij blijven maar na ongeveer 10 minuten hield het scoren voor ONDO even op en bleven ze langere tijd op 7 doelpunten hangen. Merwede ging echter wel rustig verder met scoren waardoor de voorsprong in de eerste helft al gemaakt werd. Met een stand van 17-7 konden de spelers gaan rusten.

De tweede helft liet weer hetzelfde beeld zien als de eerste helft. Een moeizaam en slordig begin, waarbij ONDO sterk uit de kleedkamers komt en de voorsprong van Merwede iets kleiner maakt. Merwede was echter niet lang tegen te houden en het scoren bleef dan ook niet uit. Verdedigend heeft Merwede/Multiplaat erg goed spel laten zien deze wedstrijd. ONDO kon moeilijk tot scoren komen en dit was te danken aan een goed verdedigend Merwede. Merwede was fel, fanatiek en liet geen tegenspeler vrijkomen voor een kans. Het resultaat hiervan is dan ook terug te zien in de eindstand van 26-18.

Scores: Eveline bakker 2, Tessa Visser 2, Iris Bakker 5, Jolanda Redelijkheid 4, Mariette van de Sman 1, Dennis van Eijl 4, Steven Bakker 3, Robbert Bakker 1, Ramon van Meeteren 4.