Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT

MERWEDE/MULTIPLAAT RONDE VERDER IN BEKER

WEDSTRIJDVERSLAG   MOVADO 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - UITSLAG 16-31  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen dinsdag 28 november 2017 streed Merwede/Multiplaat tegen Movado uit Dordrecht in de tweede ronde van de Zuid Holland Korfbal Cup. Het was geen hoogstaand korfbal, maar Merwede wist wederom met mooie cijfers te winnen. Het werd in Dordrecht 16-31.

De eerste helft begon onrustig en Merwede maakte veel fouten. Ook werd het direct duidelijk dat de ballen er vandaag minder makkelijk in vielen bij sommige spelers. Desalnietemin wist Merwede toch een goede eerste helft neer te zetten. Movado had het duidelijk lastig en kwam maar moeilijk tot goede aanvallen. Hierdoor waren er genoeg kansen voor Merwede om doelpunten te maken en uit te lopen. Dit deden ze goed. Beide ploegen gingen rusten met een stand van 9-18.

Movado Merwede

De tweede helft was rustiger en Merwede liet beter spel zien. Dit zorgde echter niet voor de doelpuntenregen die we de afgelopen weken wel gezien hebben. De scores kwamen wel, maar het zag er af en toe moeizaam uit. Movado had ook de grootste moeite om tot korfballen te komen. De ploeg uit Dordrecht ging steeds meer fouten maken en kwam moeilijk tot scoren. De wedstrijd werd afgefloten bij een stand van 16-31. De volgende wedstrijd in de strijd om de beker zal zijn tegen Kinderdijk, de datum is nog niet bekend.

In hetzelfde bekertoernooi speelt ook Merwede/Multiplaat D1 tegen dezelfde tegenstander. Deze wedstrijd is nog niet gespeeld.

Scores: Tessa Visser 5, Iris Bakker 3, Dennis van Eijl 2, Steven Bakker 4, Jeffrey van Son 2, Ramon van Meeteren 7, Vincent Bakker 7, Mark van Eijl 1.