Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT

MERWEDE KAN TEMPO NIET AAN, 22-13 VERLIES

WEDSTRIJDVERSLAG   TEMPO 1 - MERWEDE  1   |  UITSLAG 22-13  |  MEER NIEUWS..

De seizoensouverture van vorige week was voor Merwede een succes. Door de winst op Swift werd het nodige zelfvertrouwen getankt. Nu kwam het er tegen Tempo uit Alphen aan den Rijn op aan.

Deze ploeg wist vorige week tevens nipt te winnen van Nieuwerkerk. Beide ploegen konden dus hun ongeslagen status verliezen. Helaas bleek al in de eerste helft dat de thuisploeg veel scherper was. Via een 14-6 ruststand was het in de tweede helft niet meer mogelijk deze achterstand om te buigen. Het werd 22-13 voor Tempo. Het wedstrijdverslag volgt.