Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

OVERTUIGENDE WINST MERWEDE/MULTIPLAAT

  WEDSTRIJDVERSLAG   KV TILBURG 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1  |  UITSLAG 26-18  |  MEER NIEUWS..  
     
  Merwede/Multiplaat 1 trof op zaterdag 18 november Kv Tilburg in de gelijknamige stad. Net als de vorige wedstrijd had Merwede een moeizame start. Merwede had veel balverlies waardoor het maar moeilijk tot scoren kwam. Na een paar minuten kwam het team pas echt op gang en begon het weer aan een doelpuntenreeks. Tilburg kon echter nog goed bij blijven en bleef ook mee scoren. Het einde van de eerste helft begon Tilburg het moeilijk te krijgen en leek het erop dat ze het niveau niet vast konden houden. Merwede kon dit echter wel en kon uitlopen tot een 8-14 score.

Foto's van de wedstrijd hier!

Na rust was het weer even zoeken voor Merwede/Multiplaat. Dit gaf Tilburg de kans om terug te komen in de wedstrijd. Ze konden de voorsprong terugdringen naar 2 doelpunten. Hierna was er even wat ophef tussen de spelers en een blessure bij Tilburg. Hierna ging het spel weer verder en moest de concentratie weer gevonden worden. Voor Merwede leek dit net even nodig te zijn en weer kwamen ze met goed spel tot een ruime voorsprong. Tilburg kon het niet meer bijbenen waardoor Merwede de wedstrijd won met een eindstand van 21-28.

Scores: Steven bakker 4, Dennis van Eijl 3, Vincent Bakker 1, Robbert Bakker 5, Ramon van Meeteren 3, Tessa Visser 7, Iris Bakker 4, Jolanda Redelijkheid 1.


 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca