Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

HOE STA JIJ TEGENOVER EEN NIEUWE SPORTHAL?

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   NIEUWS   |  SPORTACCOMMODATIE  
     
  In 2014 werd het eerste ledenonderzoek gehouden. De afgelopen weken hebben we op onze Facebookpagin de resultaten laten zien. Ook deze zomer willen we graag de mening van de leden weten, in het bijzonder jouw mening naar een nieuwe sportaccommodatie. Doe jij (weer) mee? Het ledenonderzoek is voor alle leden van Merwede, zowel jeugd, senioren als rustende leden.

Wat is de bedoeling van een ledenonderzoek?
Merwede is de laatste jaren enorm gegroeid en zo hebben we veel leden die we soms nog niet zo goed kennen. Maar ook de mening van leden die al sinds hun jeugd lid zijn en de vereniging goed kennen is belangrijk om te weten. Het bestuur wil op deze manier een beter beeld krijgen van hoe de leden over de vereniging denken. Dit kan dan vervolgens als input gebruikt worden voor toekomstig beleid. Dit jaar willen we vooral weten hoe de leden over een nieuwe sportaccommodatie denken. 

Voor wie is het ledenonderzoek?
Alle leden van Merwede (jeugdleden, senioren, spelend of rustend lid etc.) kunnen het onderzoek invullen. 

Hoe vul ik het ledenonderzoek in?
Het onderzoek is heel interactief en reageert direct op je antwoorden. Je kunt het onderzoek invullen via de vaste computer, maar ook op je tablet of smartphone is hij zeer handig om in te vullen!

Is het een anoniem onderzoek?
Het onderzoek is uiteraard anoniem en je naam invullen is dus niet nodig. 

Wie heeft inzage in de volledige resultaten?
De resultaten van het onderzoek worden door een onafhankelijke commissie verwerkt in een (anoniem) rapport wat aan het bestuur wordt gegeven. Deze commissie bestaat uit Rick Boer, Dennis van Campen en Andrea Landa. 

Hoelang duurt het onderzoek?
Je bent hooguit 10 minuten bezig met het beantwoorden van de vragen. 

Ben ik verplicht om mee te doen?
Nee, uiteraard niet. Maar zoals bij elk onderzoek geldt, des te meer leden er mee doen, des te betrouwbaarder worden de resultaten. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we door dit onderzoek een nog leukere vereniging worden voor alle onze leden! Dus we hopen dat je 10 minuten de tijd hebt ;-)

In welke periode kan ik het onderzoek invullen?
Het onderzoek is gestart op zondag 12 juni en duurt tot en met zondag 10 juli 2016. Hierna worden de resultaten geanalyseerd door de onafhankelijke commissie. Volgend seizoen wordt hiervan verslag gedaan op de website en in de presentatiegids 'De Merwediaan'. Ook wordt er bij voldoende animo een avond georganiseerd waar de resultaten gepresenteerd en geanalyseerd zullen worden. 

Ik heb een andere vraag of opmerking.
Stuur deze dan naar ledenonderzoek@skcmerwede.nl en we antwoorden zo snel mogelijk. Je kunt ook een van de leden van de onderzoekscommissie aanspreken. Dit zijn Rick Boer, Dennis van Campen en Andrea Landa.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca