Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

BLIK OP DE JEUGD: 08-02-2020

  GEPUBLICEERD OP   10 FEBRUARI 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Wat hebben onze jeugdleden gedaan afgelopen zaterdag? Je leest het in de rubriek 'Blik op de jeugd'. Deze keer het wedstrijdverslag van de B2.

Merwede/Multiplaat B2
Afgelopen zaterdag stond Juliana B1 op het programma. Doordat de vorige wedstrijd op 17 januari was, moest Merwede/Multiplaat B2 weer in het wedstrijdritme komen. Dit bleek in de eerste helft echt zo te zijn. Merwede/Multiplaat B2 had erg veel moeite om te scoren. Toen er ook nog een doelpunt werd afgekeurd, verloor Merwede/Multiplaat B2 de moed. Verdedigend wist Merwede/Multiplaat B2 het wel heel goed vol te houden. Uiteindelijk ging Merwede/Multiplaat B2 de rust in met 2-2.

Na de bespreking in de rust was Merwede/Multiplaat weer gebrand om te winnen. Er werd meer gescoord, maar Juliana B1 scoorde goed mee. Hierdoor hadden we een bloedspannende 2de helft. Uiteindelijk trok Merwede/Multiplaat B2 aan het langste eind en werd de eindstand 8-9. Merwede/Multiplaat B2 is nog steeds ongeslagen en dat zorgt voor extra motivatie voor volgende week. Op naar het kampioenschap!
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca