Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VOORSTELLING 'DAT SCHIET LEKKER OP ZO'
  GEPUBLICEERD OP   21 OKTOBER 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Vanuit het Lokaal Sportakkoord Sliedrecht wordt er een voorstelling georganiseerd waarvoor iedereen met belangstelling vanuit onze vereniging is uitgenodigd!

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel trainers en coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op dinsdagavond 23 november in Sliedrecht te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die hij coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn… Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt.

De uitvoering op 23 november aanstaande vindt plaats in het Griendencollege (Prof. Kam. Onneslaan 109, Sliedrecht). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf van 19.30 tot 20.45 uur, waarna er een toelichting volgt op het Lokaal Sportakkoord en er vanaf 21:00uur gezellig met elkaar kan worden nagepraat tot 21:30uur.

De toegang is gratis. Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca