Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

OVERTUIGENDE WINST TEGEN MAASSLUIS

  WEDSTRIJDVERSLAG    MAASSLUIS 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Op een zonnige zaterdagmiddag trad Merwede/Multiplaat aan tegen Maassluis. De ploeg uit Sliedrecht moest winnen om de aansluiting bij de top te houden. Maassluis was nog puntloos en wilde van de 0 af. In de wedstrijd was er maar één ploeg die verdiende te winnen en dus gingen de punten mee terug in de tas naar Sliedrecht.

Het was Merwede/Multiplaat dat de score met een afstandsschot opende. Maassluis counterde deze score en ook de volgende voorsprong van de uitploeg werd door Maassluis rechtgetrokken. Vanaf dat moment kon Merwede/Multiplaat een gaatje slaan van drie doelpunten. Maassluis kwam in de eerste helft nog een keer dichtbij tot 5-6 maar de ploeg uit Sliedrecht was vandaag een stuk scherper in de afronding en kon toch weer een groter gaatje slaan. Maassluis bleef redelijk mee scoren waardoor in de rust (8-11) de wedstrijd absoluut niet gespeeld was.

Na rust wist Merwede/Multiplaat meteen op vier verschil te komen. Maassluis scoorde direct tweemaal tegen waardoor een spannende tweede helft eraan leek te komen. Merwede/Multiplaat trok echter in de verdediging de touwtjes behoorlijk hard aan en kon gestaag de voorsprong uitbouwen. Met nog 10 minuten te spelen was het verschil ook 10 (12-22) en was de buit wel binnen voor de Sliedrechtse ploeg. Bij Merwede/Multiplaat kwam er een compleet nieuw vak in zodat een aantal spelers van het tweede team ook nog een aantal minuten mee hebben gespeeld. De prima fluitende scheidsrechter vond het wel welletjes bij 15-24.

Een mooie overwinning voor Merwede/Multiplaat. De ploeg uit Sliedrecht zal er alles aandoen om volgende week tegen Kinderdijk deze goede lijn door te trekken. De wedstrijd begint om 15.30 uur aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht.

Scores Merwede/Multiplaat: Vincent Bakker 7; Steven Bakker 5; Tessa Visser 4; Dennis van Eijl 3; Mariëtte van der Sman 2; Quinty van Geemert 2; Twan van de Wetering 1.

Maassluis - Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca