Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

INFORMATIE VOOR DE OUDERS

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   PINKSTERKAMP  
     
  Net als eerdere jaren organiseert S.K.C. Merwede/Multiplaat ook dit jaar een Pinksterkamp. Het Pinksterkamp duurt van vrijdagavond tot en met maandagmiddag, in het Pinksterweekend. Er worden altijd veel leuke activiteiten georganiseerd en iedereen maakt op een andere manier kennis met elkaar en maakt vrienden voor het leven. Het lukt al meer dan 30 jaar om voor iedereen een onvergetelijk weekend te organiseren.

Als jouw kind zich heeft ingeschreven, ontvangt hij/zij voorafgaand aan het Pinksterkamp een kampboekje met daarin alle benodigde informatie.

Kampgeld
Het kampgeld bedraagt dit jaar € 90,- per kind. Het verblijf, eten en toeristenbelasting is inbegrepen. Het inschrijfgeld is, in vergelijking met de afgelopen jaren, gestegen i.v.m. de verhoging van de huurprijs van het kamphuis, de boodschappen e.a.

We verzoeken je het totaal verschuldigde bedrag voor 23 april 2024 te voldoen. Mocht je de deelname willen annuleren, dan wordt het inschrijfgeld slechts in geval van bijzondere omstandigheden gerestitueerd. 

Betalen kan op de volgende wijze: je kunt het geld overmaken op rekening NL35RABO.03593.27.001 ten name van Pinksterkamp S.K.C. Merwede onder vermelding van de naam van jouw zoon/dochter en het team waar hij/zij in speelt. We hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben kun je je wenden tot de kampgroep.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca