Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

KANGOEROECLUB

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   JEUGDAFDELING   |   KANGOEROECLUB   |  
     
 
Ben jij tussen de 3 en 6 jaar oud en lijkt het spelen met een bal en andere kinderen jou leuk? Kom dan eens een kijkje nemen bij de kangoeroeclub van SKC Merwede/Multiplaat!

De kangoeroes trainen van november t/m maart in De Stoep en in de maanden april t/m juni en september/oktober op de korfbalvelden van sportpark Thorbeckelaan. De trainingen vinden plaats op de zaterdagochtend.

De kangoeroeclub is bedoeld voor kinderen die nog te jong zijn om echte wedstrijden te korfballen, maar het wel leuk vinden om op een spelenderwijze manier in contact te komen met de korfbalsport. Tijdens de trainingen zullen er veel spelletjes gespeeld worden gespeeld, die hand in hand gaan met het leren van de vaardigheden voor de korfbalsport.

De eerste vijf trainingen zijn gratis en kunnen de kinderen (en ouders) kijken of ze het echt leuk vinden! Daarna kan je besluiten om in te schrijven via het inschrijfformulier op de website.

Mochten er nog meer vragen zijn, dan kan je je vraag mailen naar kangoeroeclub@skcmerwede.nl. De kangoeroes hopen op meer vriendjes en vriendinnetjes, dus twijfel niet en kom gezellig een keertje kijken!

Kangoeroeclub 2019
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca