Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

ACTIVITEITEN BIJ MERWEDE

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   VERENIGING   |   ALGEMEEN   |   ACTIVITEITEN  
     
  Naast de trainingen en competitiewedstrijden staat Merwede bekend om haar activiteitenkalender. Gedurende het seizoen worden er tal van activiteiten voor de verschillende doelgroepen gehouden.


Schoolkorfbal SCHOOLKORFBALTOERNOOI

Jaarlijks op Bevrijdingsdag 5 mei wordt er door de Jeugdcommissie een toernooi voor de basisscholen georganiseerd. We proberen de kinderen hiermee enthousiast te maken voor het korfbalspel. Voor de allerkleinste kinderen worden er korfbalgerelateerde spelletjes gedaan, de oudere kinderen spelen in poules om de prijzen.
   
VRIENDJESDAG

Wat is er nou leuker dan je eigen vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar je favoriete sport? Eens in de zoveel tijd organiseren we een vriendjesdag om de allerjongste spelenderwijs kennis te laten maken met een bal, de sport en onze vereniging.
 Vriendjesdag
   
Koppelschiettoernooi KOPPELSCHIETTOERNOOI

In teams van 2 personen wordt gestreden in rechtstreekse duels. Doel is om in een bepaalde tijd meer doelpunten vanuit stand te maken dan je tegenstanders. Ieder koppel begint in de poulefase, maar daarna is het knock-out tot aan de finale.
   
DISCO'S EN FEESTAVONDEN

Op gezette tijden worden er voor alle leden (kinder-)disco's en feestavonden gehouden, meestal voorzien van een leuk thema. We zijn gestopt met tellen hoeveel vriendschappen en liefdesverhalen hier begonnen zijn. De organisatie van deze avonden is in handen van de Jeugdactiviteiten Commissie en/of de Bijzondere Activiteiten Commissie.
 Feestavonden
   
Slotdag SLOTDAG

Om het jaar wordt er op de slotdag aan het eind van het seizoen een mixtoernooi gehouden voor de jeugd en voor de senioren. Met 12 of 15 teams van korfballers en niet-korfballers wordt er gestreden om de eer. De andere jaren wordt het korfbalveld omgetoverd tot een zeskamp en is het klimmen en klauteren geblazen!
   
KENNISQUIZ

Inmiddels een vaste waarde in de activiteitenkalender. In een avondvullende kennisquiz worden in de meest uiteenlopende categorieën vragen gesteld. Van geschiedenis tot breinbrekers en van het proeven van verschillende soorten worst tot het benoemen van alle burgemeesters van Sliedrecht.
 Kennisquiz
   
Pupil van de week LOTERIJ EN PUPIL VAN DE WEEK

Gedurende de zaalcompetitie is het elke thuiswedstrijd van Merwede 1 volle bak in Sporthal de Stoep. Tijdens de spelerspresentatie lopen er jeugdleden mee op, waarbij 1 speler 'pupil van de week' is. Deze mag ook de eerste bal uitnemen. Alle kinderen verkopen ook lootjes op de tribune voor een loterij die in de rust van de wedstrijd wordt gehouden.
   
KLAVERJASSEN EN JOKEREN

Een aantal kaartspellen, een gevulde kantine met enthousiaste spelers, een hapje en een drankje. Dat zijn de ingrediënten voor de klaverjas- en jokercompetitie bij Merwede. Een jarenlange traditie waarbij er maandelijks gekaart wordt en er aan het eind van het seizoen een winnaar uit de bus komt.
 Klaverjassen
   
Darttoernooi DARTTOERNOOI

Onze korfballers zijn tegelijkertijd fervente darters. Wellicht ontstaat hier wel de nieuwe Barney of Michael van Gerwen. Tijdens het darttoernooi van Merwede is het altijd heel gezellig en gemoedelijk, dus doe mee zodra het weer georganiseerd wordt!
   
BINGO

Eén of twee keer per jaar organiseert de Bijzondere Activiteiten Commissie een bingo in de kantine. Een gezellige avond vol leden en gasten waarbij er in meerdere rondes leuke prijzen te verdienen zijn. Uiteraard moet er een liedje gezongen worden bij een foute bingo!
 Bingo
   
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca