Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

GESLAAGDE OLIEBOLLENCLINIC

  GEPUBLICEERD OP   29 DECEMBER 2019  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag was het weer zover: de oliebollenclinic bij SKC Merwede/Multiplaat die door de selectie aan de jeugd gegeven werd. Dit jaar deden er zo’n 75 kinderen mee. Het was een geslaagde dag, wat een mooi bedrag heeft opgeleverd voor de vereniging. Bekijk de foto's van de dag hier.

Om 09.15 uur startte de eerste groep met de Kangoeroes, F en E en dit jaar was er ook voor de jeugd van Sliedrecht de mogelijkheid om zich in te schrijven. Met die groep eindigde dit jaar de oliebollenclinic. Tijdens de clinics kon men de bestelde oliebollen en appelbeignets ophalen en zelf ook alvast proeven van de verrukkelijke oliebollen. Ook kon men tegen een vrijwillige bijdrage tweedehandskleding en schoenen aanschaffen. De opbrengst van dit laatste was € 67,40 en zal aan de jeugd besteed worden.

Gedurende de clinics werden er leerzame oefeningen gedaan en werd er uitleg gegeven hoe je het beste kan aanvallen en verdedigen. Daarnaast werden er partijtjes gedaan tegen de selectie. Aan het eind van iedere sessie waren er flink bezwete gezichten en ook de selectie moest flink aan de bak. Als beloning was er de overheerlijke oliebol die beschikbaar werd gesteld door Speciaalbakkerij van der Grijn.

De verkoop kwam dit jaar wat laat op gang maar er zijn dit jaar toch weer 1.202 oliebollen en 425 appelbeignets besteld. Op Oudejaarsdag kan men de overige bestelde oliebollen en appelbeignets ophalen in de kantine van SKC Merwede/Multiplaat, Thorbeckelaan 104.

Nog geen bestelling gedaan of waren ze zo lekker dat je nog wel een bestelling wil plaatsen? Dat kan! Stuur een mail naar oliebollenclinic@skcmerwede.nl of stuur een app naar 06-309 15 237. De opbrengst tot nu toe is € 519,10. Hiervan zal iets voor de jeugd aangeschaft worden voor in de kantine.

We willen hierbij weer de trainers, selectie en alle vrijwilligers bedanken voor de hulp. Het was weer genieten om zoveel blije gezichten te zien en daar doen we het uiteindelijk weer voor! Met elkaar én voor elkaar!

Marcella en Bernadette
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca