Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

IN MEMORIAM NEL KRIJGSMAN (83)

  GEPUBLICEERD OP   11 OKTOBER 2020  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ons bereikte het trieste bericht dat op donderdag 29 oktober 2020 is overleden, ons oud-lid, Nel Krijgsman. De laatste jaren verbleef zij in verpleeghuis Tiendwaert in Hardinxveld-Giessendam. Nel heeft zich jarenlang verdienstelijk gemaakt als bestuurslid van de jeugdcommissie.

Ook gaf zij jarenlang training aan diverse jeugdteams. En als je Nel Krijgsman zegt, moet je in 1 adem ook haar, op 16 mei 2007, overleden man Joop Krijgsman noemen.

Nel en ook Joop begonnen hun korfballoopbaan bij het Rotterdamse "Het Zuiden". Nel was niet zomaar een doorsnee korfbalster. Zij was jarenlang een vaste kracht in het Nederlands Twaalftal. Op latere leeftijd heeft zij vele jaren in het veteranen-team van SKC Merwede gespeeld. Aan alles merkte je, dat zij op "hoog niveau" gekorfbald had. Nog steeds denk ik met weemoed terug aan die mooie tijd.

Persoonlijk heb ik Nel nog een paar keer ontmoet in Tiendwaert, waar ik vrijwilligerswerk deed. Ik heb zo'n drie jaar geleden Nel meegenomen naar een toernooi in sporthal de Wielewaal, waar Merwede/Multiplaat aan deel nam. Aan alles kon je merken dat ze genoot van de sfeer in de sporthal, maar ook, dat ze veel situaties geen plaats kon geven.

SKC Merwede/Multiplaat is Nel Krijgsman veel dank verschuldigd. Wij wensen haar zoons en verdere familie en bekenden heel veel sterkte toe, met het overlijden van Nel.

Nel rust in vrede!

Arend van der Waal.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca