Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

VAN DE VOORZITTER: EEN GEZOND 2021!

  GEPUBLICEERD OP   2 JANUARI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste allemaal,

Wanneer jullie dit lezen is 2020 voorbij. Een jaar dat voor altijd in ons geheugen gegrift zal staan. Alle maatregelen en beperkingen door corona, maar ook corona zelf, hebben de samenleving, ons dorp, onze vereniging, onze leden, hun families onze sponsoren allemaal geraakt.

Het moment van schrijven van dit stukje is in het weekend van kerst en het kost me enorm veel moeite om mijn focus te vinden op wat ik wil/kan/moet gaan schrijven; mijn werk spookt door m’n hoofd. Het aantal COVID-opnames neemt voor de derde keer dit jaar enorm toe in mijn ziekenhuis en het eind is niet in zicht. Er zijn collega’s ziek en er zijn collega’s die in quarantaine moeten vanwege zieke huisgenoten. We moeten weer een week alle geplande operaties gaan uitstellen met alle gezondheidsrisico’s van dien.

Ik realiseer me dat wij, korfballers, Merwedianen (eigenlijk iedereen), veel hebben gemist de laatste tijd. Onze sport, onze sociale contacten, werk, school… Daarnaast zijn er ons ook een aantal (oud-)leden ontvallen of familieleden van leden. Juist in die families zal het gemis ook groot zijn in deze tijd en de behoefte aan écht contact groot. Ik kijk dan ook uit naar het moment waarop we weer kunnen trainen, wedstrijden spelen en elkaar ontmoeten in de kantine.

Over de kantine gesproken, wat zijn er daar veel dingen wél gedaan en opgepakt! De herinrichting en verbouwing is gestart en met dank aan de vele vrijwilligers die hier aan mee hebben gewerkt (en hopelijk nog gaan/blijven werken) krijgen wij in 2021 een prachtige kantine waarin we hopelijk weer veel gezellige uurtjes kunnen doorbrengen met elkaar.

Corona plaatst het bestuur echter ook voor de uitdaging hoe we nu een Algemene Ledenvergadering gaan organiseren. We hopen hier de komende maanden meer duidelijkheid in te gaan krijgen. Om met leden in contact te blijven gaat het bestuur door met het houden digitale aanschuifsessies waarin leden kunnen aanschuiven bij een digitale sessie met een delegatie van het bestuur.

Dus ondanks deze lastige tijd zitten we niet stil en houden we ons vizier op de toekomst. Met deze woorden wil ik het jaar 2020 afsluiten en iedereen via deze digitale weg een gezond 2021 toewensen. Ik wil vooral ook de hoop uitspreken dat 2021 een mooi(er) jaar wordt waarin we als samenleving en vereniging weer méér mogen en kunnen, ‘met elkaar én voor elkaar’!

Namens het bestuur een extra hartelijke groet,
Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca