Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SPONSORUPDATE: FLORYS EN INTRO PERSONEEL

  GEPUBLICEERD OP   12 MEI 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Vanuit de sponsorcommissie zijn wij blij en dankbaar om te kunnen melden dat Florys en Intro Personeel ook de komende 3 jaar onze vereniging zullen ondersteunen.

Florys en Intro Personeel staan voor vakmanschap. Ze helpen ondernemers met uitdagingen op het gebied van financiële administratie, jaarrekeningen, fiscale advies, hr en recruitment. Als nuchtere en flexibele sparringpartners zitten zij als strategisch partner naast je, niet tegenover je. Met oprechte interesse houden zij jouw drijfveren scherp voor ogen. Samen leggen zij de verbinding tussen cijfers, strategie en personeelsplanning. Dat zorgt voor een heldere blik op de toekomst. Oplossingen die samen werken!

Als je op zoek bent naar een leuke nieuwe baan kun je bij Intro Personeel terecht. Als specialist in de Alblasserwaard en Drechtsteden is er een mooi netwerk aan bedrijven opgebouwd, waar jij prima aan de slag kunt. In een vaste baan welteverstaan.

Florys en Intro Personeel zijn beide gevestigd in Hardinxveld. Meer informatie vind je op www.florys.nl of www.intropersoneel.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca