Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
KOPPELAAR NOTARISSEN STEEKT SCHEIDSRECHTERS IN HET NIEUW
  GEPUBLICEERD OP   10 DECEMBER 2021  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zeer goed nieuws deze week vanuit de sponsorcommissie! Koppelaar Notarissen, al decennia lang een begrip in Sliedrecht en omstreken, zal al onze bonds- en jeugdscheidsrechters in het nieuw steken.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de binnenvaart, waarbij zij schippers en hun familie adviseren als het gaat om de herstructurering van de onderneming of de aan of verkoop van een schip. Maar ook project ontwikkelaars of grote namen uit de lokale en regionale industrie staan zij met regelmaat bij. De derde pijler onder Koppelaar notarissen is de familie praktijk waarbij zaken als testamenten, erfrecht en schenkingen de revue passeren.

Dit partnership tussen Koppelaar en Merwede/Multiplaat betekent een perfecte match want van het notariaat, als onafhankelijke partij in de markt, wordt verwacht wordt dat zij net zoals ons scheidsrechterskorps intermediair zijn tussen partijen, op basis van deskundigheid en vertrouwen.

Een blijk van waardering en een uniforme uitstraling dus voor deze belangrijke groep vrijwilligers, die onafhankelijk en deskundig wedstrijden leiden op ons eigen complex maar ook bij andere verenigingen, waar ze dus ook onze vereniging vertegenwoordigen.

En weer een mooi voorbeeld van ons motto #metelkaarvoorelkaar waarbij de interactie tussen het bedrijfsleven en onze leden daadwerkelijk gestalte krijgt!

Wil jij zelf ook je steentje bijdragen aan het leiden van wedstrijden op ons mooie buiten complex of in sporthal de Stoep?

Neem dan contact op met Marcella Roskam of Gerard Kraaijeveld!

Dank Nico Papaïoannou en Dennis Camli voor de ondersteuning van onze mooie rood-witte vereniging!
U vindt Koppelaar notarissen aan de Molendijk 67 te Sliedrecht, meer informatie via de website www.koppelaarnotarissen.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca