Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
BLIK OP DE JEUGD: ZATERAG 18 FEBRUARI
  GEPUBLICEERD OP   20 FEBRUARI 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Merwede/Multiplaat A3
De A3 is op pad gegaan naar Groot-Ammers voor de tweede wedstrijd tegen Triade van dit seizoen. Je kan niet altijd je dag hebben. Dat was het geval voor de A3 afgelopen zaterdag.

Tegen Triade A1 hadden we het erg moeilijk. De eerste wedstrijd regen Triade hadden we gelijkgespeeld, dus we zouden ons best moeten doen om de punten eruit te slepen. Dit is niet helemaal volgens plan gelopen.

De wedstrijd begon met een strafworp tegen in de eerste aanval. Daarna hebben we het nog kunnen rechttrekken door een doorloop en het stond 1-1. Ons tweede doelpunt heeft even op zich laten wachten. Het ging niet heel best. Wij hadden zelf veel moeite met scoren, hoewel we meerdere kansen hadden. Onze verdediging was niet slecht, maar door op een slimme manier gebruik te maken van de korf en een blok neer te zetten kwam de tegenstander tot scoren. In de rust stond het 5-1.

In de tweede helft hebben we er nog twee doorgelaten voordat wij ons tweede en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd maakte. Net voor het fluitsignaal scoorde de tegenstander nog een doelpunt. In de tweede helft hebben we dus wel beter verdedigd dan de eerste helft en er minder door gelaten.

Uiteindelijk is het 8-2 geworden, dit is niet een score om trots op te zijn. Deze wedstrijd is zeker niet onze beste geweest, en dat is spijtig. Onze volgende wedstrijd is tegen SKV A1 in Giessen. Hopelijk spelen we dan beter en nemen we de punten mee naar huis.

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca