Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
ZAALKAMPIOENEN!
  GEPUBLICEERD OP   2 APRIL 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het zaalseizoen zit er op! Door de goede prestaties van onze teams zijn er ook een aantal kampioenschappen te vieren.

Merwede/Multiplaat 2


Afgelopen zaterdag speelde Merwede/Multiplaat 2 een spannende kampioenswedstrijd. Lees het verslag hier.

Merwede/Multiplaat 4


Met een door verschillende redenen uitgedund team, begonnen we aan dit seizoen. Daardoor spelen we dit seizoen voor het eerst met Merwede/Multiplaat 4 in het breedtekorfbal. Gelukkig kregen we aan het begin van het seizoen versterking van niet de minsten: Justin en Sharon! Op het veld waren we al kampioen, dus we konden vol goede moed aan het zaalseizoen beginnen. Ook zonder trainer hebben we fanatiek getraind met door onszelf gemaakte trainingen op de late donderdagavond (samen met het 5e). We schoten uit de startblokken met een overwinning van maar liefst 30-3. Op moment van schrijven resteert er nog 1 (inhaal)wedstrijd voor ons, maar die 30-3 bleek meteen de grootste overwinning van dit seizoen. De wedstrijden die daarop volgden, waren wat meer uitdagend om te spelen, al konden we onze tegenstanders vaak op minder dan 13 goals houden (en kwamen we zelf vaak boven de 20 uit). We kregen de punten niet gratis mee: onze vedettes moesten er soms hard voor werken! Het resultaat mag er zijn: een doelsaldo van +138 (ter referentie: nummer 2 staat op +27) en met 2 wedstrijden minder staan we al 4 punten los, dus de platte kar kan alvast besteld worden! De oplettende lezer zal misschien opgevallen zijn dat we nog maar één wedstrijd hoeven te spelen en twee wedstrijden minder hebben dan de rest: dat komt omdat één van onze tegenstanders de wedstrijd bij ons thuis niet meer wil spelen. De bond buigt zich hier nog over, dus wie weet mogen we nog een keer aan de bak.

In elk geval was het een doelpuntrijk seizoen, maar dit hadden we niet kunnen bereiken zonder de vele invallers die ons geholpen hebben en ook niet zonder ons talrijke en trouwe (thuis)publiek. Met Annelies, Rianne, Else, Sharon, Jorien, Martijn, Ramon, Dik, Justin en Jacco is dit een topteam en het is een feestje om elke week met deze toppers in een team te spelen. Volgend seizoen gaan we kijken of we het ook kunnen redden in de 4e klasse. Bedankt allemaal!

Merwede/Multiplaat 6


Dit zaalseizoen is ook het 6e kampioen geworden! Na een tweede plek in het veldseizoen met maar 4 punten verschil ging het vriendenteam vol goede moed het zaalseizoen in. Sommige wedstrijden gingen beter dan andere. Zo wonnen ze met 26-6 van DSO 4 en van Triade 4 met 16-11. Hun grooste concurrent was PKC 9. Hier wisten ze twee keer van te winnen, een keer met 17-16 en de allesbeslissende wedstrijd wonnen ze met 23-16. Aan het eind van het seizoen heeft het team maar 1 wedstrijd verloren. Ook eindigden ze met een doelsaldo van +90. Dankzij dit kampioenschap kijken zij enorm uit naar het veldseizoen. En uiteraard gaan ze ook dan weer voor de winst!

Merwede/Multiplaat Midweek 1
Kampioen Midweek 1

De korfballers van het midweekteam van Merwede/Multiplaat hebben het kampioenschap in de zaal binnengesleept. In een door een aantal midweek-teams zelf georganiseerde mini-competitie is er in de wintermaanden enkele weken op woensdag- en vrijdagavond tegen elkaar gespeeld. Afgelopen woensdag was de tiende en laatste speelronde. PKC werd door Merwede/Multiplaat aan de kant geschoven en directe concurrent HKC verloor de strijd van Vriendenschaar. Hierdoor waren de beker en bittergarnituur voor Midweek 1! Tijdens een gezellige borrel met alle teams werden deze uitgereikt.

Merwede/Multiplaat E1


Wat een knappe prestatie! Het team (Sem, Bram, Remi, Djuna en Amy) heeft op 1 wedstrijd na alles gewonnen. Er werd in de wedstrijden goed samen gespeeld en scherp geschoten. Ook de doorloopjes lukken steeds beter. Ze maken een mooie ontwikkeling door, waardoor de wedstrijden voor ouders een plezier zijn om naar te kijken. Hun inzet is beloond met een kampioenschap en dik verdiend! Voor deze jonge sportievelingen hun 1e kampioenschap. Hopelijk volgen er nog veel meer!

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca