Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
SPONSORKLEDING EN BALLEN
  GEPUBLICEERD OP   5 SEPTEMBER 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Aan het einde van vorig seizoen is alle sponsorkleding weer gecontroleerd en daar waar het kon weer gemaakt. Jolanda, Annemieke, Linda, Miranda, Marjan en Anneke, bedankt voor jullie hulp.

De meeste kleding is inmiddels uitgeleverd maar er worden ook nog wat nabestellingen gedaan. Is er toch nog iets niet in orde of kan kleding niet geruild worden met een medespeler? Stuur een mail naar kleding@skcmerwede.nl.

Als er gedurende het seizoen iets kapot is, geef het dan zo snel mogelijk door om verdere beschadiging te voorkomen en zodat we er minder werk aan hebben aan het einde van het seizoen.

Afgelopen seizoen zijn er diverse ballen bij andere verenigingen blijven liggen of op het veld kwijtgeraakt. Ga zorgvuldig om met de ballen en check na de training of het aantal ballen in de bakken zitten. Zie hiervoor het schema in het materiaalhok of klik hier. Zorg dat ook het materiaal weer netjes opgeborgen wordt.

Tel na de wedstrijd het aantal shirts en ballen en zorg dat de shirts binnenste buiten de shirtjestas ingaan om beschadiging aan de bedrukking te voorkomen. Check het document omgang sponsorkleding en deel dit met de teams.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca