Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
BLIK OP DE JEUGD: 25-05-2024
  GEPUBLICEERD OP   29 MEI 2024|  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen zaterdag stonden er weer veel wedstrijden op het programma. In de rubriek 'Blik op de jeugd' blikken we terug op een een aantal wedstrijden van jeugdteams.

Merwede/Multiplaat E1
Afgelopen zaterdag stond voor de E1 de thuiswedstrijd tegen Sporting Delta E2 op het programma. Vorige wedstrijd tegen deze tegenstander was erg spannend, het werd uiteindelijk 6-7 voor ons.

We begonnen de wedstrijd verdedigend scherp, maar aanvallend maakten we onze kansen niet af. Na het eerste kwart stond het 1-0 voor ons. In het tweede kwartje begon de tegenstander ook te scoren omdat we verdedigend iets meer ruimte weggaven. Met rust was het uiteindelijk 2-2. Tijdens de rust hebben we besproken wat we gaan doen en dat lukte in de derde kwart dan ook meteen. Maar daarna begon Sporting Delta weer met scoren en stonden we opeens 3-5 achter. In het laatste kwartje gingen we nog even extra ons best doen, want we wilden natuurlijk niet verliezen. In de verdediging zaten we dicht op de ballijnen waardoor we veel ballen onderschepte, en dus ook meer kansen kregen. Het werd nog 5-5. In de laatste paar minuten kregen we nog een aantal goede kansen voor de winnende goal, maar hij viel niet.

Om eventueel nog kampioen te kunnen worden moeten we nu alles winnen en moet Juliana nog een keertje verliezen.

Merwede/Multiplaat E4
Afgelopen zaterdag hadden we een thuiswedstrijd tegen ACKC E1. Nadat we de uitwedstrijd na een spannende wedstrijd hadden verloren, wisten we dat het een moeilijke wedstrijd ging worden.

Tijdens de wedstrijd bleek het ook heel spannend te zijn. We kwamen telkens met 1 punt achter en daarna ook weer gelijk. Met de rust stond het 5-5, dus konden we nog alle kanten op. De 1e helft begon even wat minder qua doelpunten scoren en kwamen we achter met 5-7. Hierna begonnen bij ons de schoten te raken en maakten wij vier goals achter elkaar. Wat resulteerde in een uiteindelijke overwinning van 9-7. Ook de strafworpjes werden gewonnen met 5-0. Deze wedstrijd werd er door iedereen weer heel hard gewerkt, top gedaan! Aanstaande zaterdag spelen we om 9.00 uur thuis tegen DVS'69, komen jullie kijken?!

Merwede/Multiplaat F2
Afgelopen zaterdag 25 mei moest de F2 om 10:30 een uitwedstrijd spelen tegen Albatros F4. Ondanks dat ze al eens tegen deze tegenstander gespeeld hadden en toen verloren gingen ze toch met veel plezier naar de wedstrijd. Helaas hebben ze deze wedstrijd uiteindelijk verloren met 8-3.

Wel hebben ze heel erg hun best gedaan dus uiteraard zijn de coaches supertrots. De kinderen zelf zijn ook erg trots op zichzelf. Zelf vonden ze dat het overgooien erg goed ging. Ook hebben ze heel veel geschoten maar helaas gingen ze er niet in en bij de tegenstander wel. Ondanks dat ze hebben verloren vonden ze het dus erg goed gaan en kijken ze uit naar de volgende wedstrijden.

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca