Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VAN DE VOORZITTER
  GEPUBLICEERD OP   2 JUNI 2024|  MEER NIEUWS..  
     
  Vereniging in beweging!

De afgelopen weken duizelde het me soms! Er kwam zoveel informatie uit diverse hoeken. Van binnen, maar ook buiten onze vereniging. Hierdoor kan ik niet anders concluderen dat onze vereniging volop in beweging is.

Korfbalzaken is met de nieuwe managers vol op stoom en bruist van de ideeën. Kampioenschappen, soms ook net niet of helemaal niet. Spelplezier met elkaar staat immers voorop. De voorbereidingen van de Special Olympics zijn ook in volle gang en hopelijk wordt er straks in dat weekend volop door iedereen genoten!

Activiteiten worden er ook weer in ruime mate georganiseerd (zoals de Slotdag) of zijn achter de rug (zoals een proeverij of het jaarlijkse Pinksterkamp). Van zowel de kampleiding als van kinderen en ouders heb ik veel enthousiaste verhalen gehoord. Het blijft ook altijd een opluchting wanneer ik hoor dat iedereen weer heelhuids terug is.

De sponsorcommissie heeft weer mooie nieuwe contracten en verlengingen afgesloten en ook bij facilitair wordt er door een aantal vrijwilligers gewerkt aan het plaatsen van zonnepanelen (een heel mooie actie van onze Rabobank). Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website op een nieuw platform. Als bestuur hebben we een eerste presentatie gehad van communicatie en dit zag er prachtig uit. Ik verwacht dat hierover op korte termijn meer berichtgeving over volgt.

Natuurlijk moet ik de contacten met de gemeente m.b.t. de Noord-Zuid verbinding niet vergeten te noemen . Binnenkort hebben we met de commissie accommodatie een vervolggesprek met de gemeente. Als bestuur blijven we staan achter de genoemde standpunten:
• Natuurlijk liever niet weg te willen
• Als toch; dan aan deze kant
• In een keer goed willen zitten
• Geen impact op onze financien.

Ongetwijfeld lezen jullie ook diverse berichten in de media. Dit volgen wij natuurlijk ook. Als bestuur hebben we besloten niet op elk bericht in te gaan. Helaas worden soms zaken onjuist weergegeven en gepolariseerd. Weet dat we in goed gesprek zijn met de gemeente en tot nu toe voelen we ons (gezien de gepubliceerde tekeningen) gehoord. Trek dus geen onterechte conclusies, bij bijzondere zaken zullen we als bestuur een nieuwsbrief gebruiken om onze leden van de juiste informatie te voorzien. Mocht je ergens vragen over hebben met betrekking tot berichtgeving, vraag het een van onze bestuursleden!

Voor nu wens ik iedereen een fijne afsluiting van de competitie!

Een hartelijke groet mede namens het bestuur,

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca