Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
HYPOZEKERTOERNOOI 2024
  GEPUBLICEERD OP   8 JUNI 2024  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 24 augustus zal SKC Merwede/Multiplaat de 5e editie van het Hypozekertoernooi organiseren. Dit toernooi maakt onderdeel uit van de voorbereiding op het seizoen 2024/2025 dat begin september van start zal gaan.

Inmiddels zijn de deelnemende verenigingen en teams bekend. In de ochtend zal het programma voor de selectie-jeugdteams (B1, C1, D1) plaatsvinden, hier zullen Albatros (Zwijndrecht), RWA (Rhoon), Phoenix (Zoetermeer) en Korbis (Waddinxveen) aan meedoen.

Vanaf 13 uur start het middagprogramma waar Merwede/Multiplaat 1, 2 en A1 het zullen opnemen tegen Weidevogels (Bleiswijk), Noviomagum (Nijmegen) en Korbis (Waddinxveen).

Barbecue en feestavond!
Het is inmiddels een traditie geworden. Het eindsignaal van de laatste wedstrijd zal tegelijk het startsignaal zijn voor een overheerlijke barbecue en om het lustrum te vieren zal er ook een feestavond met band en DJ georganiseerd worden. Meer informatie volgt binnenkort!

Vrijwilligers
Achter de schermen wordt hard gewerkt om ook deze editie van het toernooi tot een groot succes te maken. De organisatie kan dit niet zonder jouw hulp. Mocht je je willen aanmelden als vrijwilliger, dan kan dit uiteraard. Stuur een e-mail aan: hypozekertoernooi@skcmerwede.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca