Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
NIEUWE TRAINER/COACH MERWEDE/MULTIPLAAT 2
  GEPUBLICEERD OP   2 JULI 2024  |  MEER NIEUWS..  
     
  Merwede/Multiplaat zet in op de toekomst en investeert fors in de selectie om de huidige groep spelers bij elkaar te houden en zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Dit doen zij door uitbreiding van de staf van de selectie, in de vorm van een extra trainer/coach bij Merwede/Multiplaat 2. Deze uitbreiding is het resultaat van een zorgvuldig doorlopen proces, waarbij zowel de spelers als de huidige stafleden nauw betrokken waren. 

Nieuwe aanwinst voor aankomend seizoen
Met veel enthousiasme kondigt Merwede/Multiplaat aan dat Joost van Hensbergen vanaf het aankomende seizoen, naast Eric Netten, de nieuwe trainer/coach zal zijn voor Merwede/Multiplaat 2. Joost komt over van Kinderdijk A1. Hij heeft in het verleden al samengewerkt met Edwin Jansen, de huidige trainer van Merwede/Mulitplaat 1.

De huidige staf, bestaande uit Eric Netten, Edwin Jansen en Brian van Son, heeft zich ingezet om de prestaties en de samenhang binnen het team te waarborgen afgelopen seizoen. Helaas nemen we afscheid van Rianne Swets, die ons team met haar toewijding en inzet heeft versterkt.

Toekomstvisie van de club
Zowel Merwede/Multiplaat als het Technisch Management zijn ervan overtuigd dat Joost een mooie toevoeging is aan de huidige staf. We zijn daarom ook zeer verheugd om hem te verwelkomen in onze Merwede-familie en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Hopelijk kunnen we met deze versterking en de voortdurende inzet van de staf de selectie voor meerdere jaren bij elkaar houden en gezamenlijk mooie resultaten behalen.

Joost van Hensbergen
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca