Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
CAFÉ KOREVAAR BLIJFT SPONSOR
  GEPUBLICEERD OP   27 JULI 2024  |  MEER NIEUWS..  
     
  Iconisch: Café Korevaar is veranderd van eigenaar en er verandert (bijna) helemaal niets! Dus ze blijven de komende 5 jaar uiteraard ook gewoon lid van ons sponsorcollectief.

Agnes Vd Meulen Bot en Hayco Vd Meulen hebben, na ruim 6 jaar eigenaar te zijn geweest, de scepter per 1 juli jl. overdragen aan Krista Buiteman, een geboren en getogen Sliedrechtse. Krista is de schoondochter van Agnes en Hayco, wat betekent dat het café, na eerder al over te zijn gegaan van broer Piet op zus Agnes, nog steeds "in de familie" zal blijven. The story continues dus voor het iconische "kleine café aan de haven", ooit in 1916 het eerste gebouw op de Sliedrechtse Oude Uitbreiding. Recent zijn de koelingen, de tappunten en de geluidsinstallatie vernieuwd en daarnaast komt er een podium in de hoek van het café, waar zoals vanouds bands zullen optreden en wordt daar ook een intiem dartshoekje gecreëerd met twee professionele borden en dito verlichting.

Krista en haar team, bestaande uit Wilma, Agnes, Eline, Rico, Miriam en Esther zijn zeven dagen per week open, dus kom gerust eens langs op het mooiste terras van Sliedrecht en de wijde omtrek, voor een heerlijk gekoeld drankje of een verse kop koffie of thee met uitzicht op de Sliedrechtse jachthaven. Of neem binnen plaats aan de met leer gevoerde bar, even onthaasten in de grootste huiskamer van Sliedrecht.

Café Korevaar
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca