Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT KOMT TE KORT TEGEN KINDERDIJK

  WEDSTRIJDVERSLAG   KINDERDIJK 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1 |  MEER NIEUWS..  
     
 

Na de nipte winst vorige week stond ons vlaggenschip deze week een uitwedstrijd te wachten tegen Kinderdijk. Voorafgaand werd het duel van de tweede teams overtuigend gewonnen door Kinderdijk 2. Aan Merwede/Multiplaat 1 de taak om wel punten mee te nemen naar Sliedrecht. Na een gelijk opgaande eerste helft moest Merwede/Multiplaat in de tweede helft hun meerdere erkennen in de thuisploeg. Een gat van 6 doelpunten kon niet meer ingehaald worden waardoor de eindstand op 28-24 eindigde.

Bij de wedstrijd kon helaas maar weinig publiek aanwezig zijn. Gelukkig had de thuisploeg een livestream geregeld zodat supporter de wedstrijd thuis konden volgen. Zij zagen een beginfase met veel doelpunten. Kinderdijk wist halverwege de eerste helft het eerste gaatje naar drie doelpunten te slaan. De ploeg uit Sliedrecht wist met een aantal goede aanvallen weer dichterbij te komen tot 1 punt achterstand. Met nog 20 seconden dacht Merwede/Multiplaat een strafworp mee te krijgen. De scheidsrechter besliste echter anders waardoor Kinderdijk nog één keer kon aanvallen en toch weer de korf wist te vinden. Hierdoor gingen de ploegen de rust in met een stand van 12-10.

Direct na rust trekt de ploeg onder leiding van Raymond Mollet de stand gelijk naar 12-12. Beide ploegen blijven scoren en er ontstond een leuk gelijk opgaand duel met veel doelpunten. Tot het moment dat Kinderdijk gas gaat geven en de Sliedrechtse verdediging niet altijd overtuigend tegengas gaf. In korte tijd maakt de thuisploeg zes doelpunten op rij en brengt de stand op dat moment naar 22-16. Ondanks dat Merwede/Multiplaat tot het einde bleef strijden, werd dit verschil niet meer goed gemaakt. Uiteindelijk floot de scheidsrechter bij een stand van 28-24 af.

Volgende week spelen de Merwedianen om 19:30 uur tegen Oranje Wit in Dordrecht.

Doelpunten Merwede/Multiplaat:
Vincent Bakker 7; Tessa Visser 6; Dennis van Eijl 4; Jeffrey van Son 2; Rianne Swets 1; Mariëtte van der Sman 1; Steven Bakker 1; Sanne de Jong 1; Twan van de Wetering 1.

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca