Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT HERPAKT ZICH MET STERK OPTREDEN TEGEN ALO

  WEDSTRIJDVERSLAG   ALO 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Na een overwinning van het tweede team op dezelfde bodem (18-12), heeft ook het eerste team de twee punten mee naar huis genomen.

Merwede/Multiplaat was er zeer op gebrand om de reeks nederlagen een halt toe te roepen en dat was duidelijk te merken in het begin van deze wedstrijd. Met mooie doelpunten en sterk verdedigen liep de voorsprong snel op tot 5-0 met doelpunten van Robbert en Sanne die hun vizier op scherp hadden. Pas na geruime tijd wist ALO voor het eerst te scoren.

Deze voorsprong wist ALO niet meer ongedaan te maken. Na een ruststand van 13-8 ging Merwede/Multiplaat na rust gelijk door met scoren en liet het gat niet kleiner worden dan 4 doelpunten verschil (16-12). Ook de invallers konden zich nog even laten gelden in het restant van de wedstrijd met doelpunten en assists.

Uiteindelijk stond er een afgetekende 27-18 overwinning op het scorebord en heeft Merwede/Multiplaat laten zien dat het ondanks de laatste periode waarin ze vaak (ongelukkig) aan de verkeerde kant van de score eindigde, toch nog een mooie eindklassering in deze poule wil neerzetten.

Volgende week speelt het tweede om 15.40 bij Avanti in Pijnacker en reist het eerste team af naar Zoetermeer voor de wedstrijd tegen Phoenix om 16.30.

Doelpunten Merwede/Multiplaat: Jeffrey van Son 8; Dennis van Eijl 6; Robbert Bakker 4; Sanne de Jong 3; Vincent Bakker 3; Ashley Kleijwegt 1; Eveline Lieferink 1; Rianne Swets 1.


Foto: Bernadette Stuijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca