Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT WINT OOK VAN PHOENIX

  WEDSTRIJDVERSLAG   PHOENIX 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Deze week speelden het eerste en tweede team van Merwede/Multiplaat allebei op een andere locatie. Het tweede mocht naar Avanti in Pijnacker en wist daar de volle punten mee naar huis te nemen. Hierdoor zijn zij nog steeds vol in de race voor het kampioenschap. Merwede/Multiplaat 1 speelde uit tegen Phoenix en behaalde daar ook een overwinning (11-19).

Een paar weken terug wist Merwede/Multiplaat in de thuiswedstrijd een mooie overwinning te behalen op Phoenix. Nu mocht de ploeg naar Zoetermeer om weer hetzelfde op de mat te leggen. Ondanks dat Phoenix onderaan staat, bleek dit geen gemakkelijke opgave. Er waren wat blessures, waardoor er in een andere opstelling gespeeld werd. Gelukkig hebben we een brede selectie en kon Mark van Eijl in de basis starten.

Na het eerste fluitsignaal kwam de ploeg van Arthyn Muller en Theo Struijk maar langzaam op gang. Na vijf minuten stond het slechts 1-2. Er werd niet altijd gekozen voor de goede kansen en de bal wilde niet door de mand vallen voor Merwede/Multiplaat. Verdedigend had het eerste team het wel aardig op orde, waardoor Phoenix niet ver kon uitlopen. Ze wisten wel met een paar verre schoten een voorsprong te creëren van twee doelpunten verschil (6-4). Dit bleken ook de enige wapenfeiten van de ploeg uit Zoetermeer. Merwede/Multiplaat liet zich niet gek maken en ging gestaag verder. De teams gingen rusten met een stand van 7-8.

De speech van Arthyn had goed geholpen, want na rust kwamen de eerste vier doelpunten van de kant van de Sliedrechters. Hierdoor was er een gat geslagen en had Phoenix het gevoel dat ze de controle kwijt waren. De wedstrijd werd vervolgens makkelijk uitgespeeld. Helaas vielen de doelpunten bij een paar mooie combinaties net niet en daardoor bleef de einduitslag steken op 19-11.

De komende twee zaterdagen geniet de selectie van de voorjaarsvakantie, maar op 11 maart zijn ze weer terug in de Stoep. Om 16.20 speelt Merwede/Multiplaat 2 tegen DVS 2. Aansluitend start Merwede/Multiplaat 1 om 17.40 tegen DVS 1.

Doelpunten Merwede/Multiplaat: Jeffrey van Son 6, Ashley Kleiwegt 4, Mark van Eijl 3, Rianne Swets 2, Dennis van Eijl 2, Sanne de Jong 1, Fleur Janmaat 1.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca